Last news in Fakti

20 Юли, 2022 13:32 2 009 9

Осъдиха китарист на Manowar за детска порнография

  • карл логан-
  • китарист-
  • детска порнография-
  • manowar

Карл Логан беше арестуван за пръв път на 9 август 2018 г., след като му бяха повдигнати обвинения за сексуална експлоатация на непълнолетни лица

Осъдиха китарист на Manowar за детска порнография - 1
Снимка: Wikipedia

Бившият китарист на хеви метъл легендите Manowar беше осъден на пет и половина години затвор за притежание на детска порнография, съобщиха световните медии. Карл Логан беше арестуван за пръв път на 9 август 2018 г., след като му бяха повдигнати шест обвинения за сексуална експлоатация на непълнолетни лица.

Manowar веднага се разграничиха от него и той бе освободен от групата.

През юли 2020 г. музикантът се призна за виновен по две от обвиненията за детска порнография. Изданието Charlotte Observer разкри тогава, че музикантът може да получи най-малко 25 години затвор, след като той не отрече, че е теглил и съхранявал видеоклипове с порнографско съдържание, в които са участвали малолетни момичета.

Миналият понеделник съдия Макс Когбърн осъди Логан, който живее в Шарлот, щата Северна Каролина, на 5 години и половина лишаване от свобода. Предстои Федералното бюро по затворите да определи къде точно той ще излежи присъдата си.

Карл Логан свиреше на китара и клавишни за Manowar от 1994 г. до 2018 г. Той замести на поста Дейвид Шенкъл, който пък бе наследник на Рос "дъ Бос" Фридман. Логан участва в записите на шест студийни албума, включително Kings of Metal MMXIV от 2014 г. Той е свирил и на трите концерта, които Manowar изнесоха в България между 2007 и 2010 г., включително легендарното им петчасово шоу в Каварна на 5 юли 2008 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    7 21 Отговор
    СРАМ ЗА ХЕВИ МЕТЪЛА.....никога не съм харесвал тия палячовци
  • 2 НЕСПРАВЕДЛИВО Е

    14 4 Отговор
    В България за убийство давам по малко,човекът че гледал детско порно ще лежи в затвора
  • 3 Фюююю с розова блузка и розови гащи

    2 9 Отговор
    Такива нито се, срамуват, повече се задълбочават и карат по магистралите с 120, ще увеличават с 200..!
  • 4 Студопор

    12 3 Отговор
    И...? Сега да спрем да слушане групата и да изхвърлим всички албуми ли?

    Коментиран от #6, #7, #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГУЛАГ

    3 11 Отговор

    До коментар #4 от "Студопор":

    че кой слуша меноуър още?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гъди Гъди.

    4 0 Отговор
    Съдят баща който прегърнал и целунал дъщеря си която не бил виждал отдавна поради факта, че бил в чужбина или напът с камиона, А в същото време идиота застрелял няколко души без значение религия, цвят, социално положение или възраст го изкарват невинен поради липса на доказателства, невменяемост или куп други причини и после, кажете че света върви надобре.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.