Last news in Fakti

20 Юли, 2022 13:15 1 099 4

Дуетът "The Chainsmokers" се готви за изпълнение на ръба на космоса

  • the chainsmokers-
  • дует-
  • изпълнение-
  • космос

Двамата подписаха договор да се изкачат в капсула под налягане, закрепена за стратосферен балон, на около 30 км над Земята

Дуетът "The Chainsmokers" се готви за изпълнение на ръба на космоса - 1
Снимка: БГНЕС

Дуетът "The Chainsmokers" - Дрю Тагарт и Алекс Пол, се готви за изпълнение на ръба на Космоса, съобщи Асошиейтед прес.

"Двамата подписаха договор да се изкачат в капсула под налягане, закрепена за стратосферен балон, на около 30 км над Земята. Това ще ги направи първите музиканти, пели на ръба на Космоса", коментира Райън Хартман от компанията за космически туризъм "Wolrd view".

"The Chainsmokers" ще се включат в един от първите полети на компанията, насрочен за 2024 г. Те ще запишат изпълнението си в капсулата и така ще дадат на зрителите възможност да съпреживеят музиката и преживяването от полета, предаде БТА.

Изборът на дуета за полета е отчасти лично решение, но и опит да бъде привлечено вниманието на по-младата публика.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    1 1 Отговор
    Според американските закони, Космосът започва на 80 км. над повърхността. Според европейските- на 100. Тези са сбъркали клончето от което да се рекламират.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПОСЛЕ НЕКА ИЗПЪЛНЯТ НЕЩО

    0 0 Отговор
    ,АЗ ЩЕ ИМ КАЖА КЪДЕ !