Last news in Fakti

22 Юли, 2022 08:43 2 396 2

Итън Хоук мисли да се пенсионира

  • итън хоук-
  • пенсия-
  • кариера

Звездата от "Гатака" заяви, че може би скоро ще прекрати актьорската си кариера

Итън Хоук мисли да се пенсионира - 1
Снимкa: Shutterstock

Итън Хоук намекна за пенсиониране, като по думите му смята, че "наближава финалът" на актьорската му кариера.

Както съобщава „Independent“, цитиран от БГНЕС, Итън има блестяща кариера от повече от 30 години в развлекателната индустрия, която включва пробивните му роли в трилогията "Обществото на мъртвите поети" от 1989 г. и "Преди изгрев".

По време на разговора си с IndieWire звездата от "Гатака" заяви, че може би скоро ще прекрати актьорската си кариера.

Итън каза: "Случва ми се да преглеждам филмографията си и да си мисля кои от филмите си съм можел да откажа, защото ми е оставало толкова малко време. Когато бях по-млад, си казвах: "Ще направя това, ще направя онова, това ще бъде добър опит за учене, а после ще опитам това", мислейки, че имам цялото време на света. Сега си казвам: "Нищо не научих от това или онова, а щеше да е по-добре да прекарам поне три месеца със семейството си".

Междувременно актьорът изрази и възторга си от успеха на дъщеря си Мая Хоук в хита на Netflix „Stranger Things“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдурко

    8 3 Отговор
    Да се умориш да бъдеш актьор и да взимаш едни милиони доларес за филм, обикаляйки по целия свят - трудно ми е да го разбера..
  • 2 Оня

    15 1 Отговор
    Страхотен актьор!