Last news in Fakti

26 Юли, 2022 08:45 4 443 9

Илон Мъск отговори спал ли е с жената на основателя на Google

  • илон мъск-
  • google

"Това е пълна глупост", написа съоснователят на компанията "Тесла" за предполагаемата връзка

Илон Мъск отговори спал ли е с жената на основателя на Google - 1
Снимкa: БГНЕС

Илон Мъск яростно отрече да е имал връзка със съпругата на дългогодишния си приятел и съосновател на Гугъл Сергей Брин, пише novini.bg.

Така той опроверга публикация във в. "Уолстрийт джърнъл" от неделя, в която се твърди, че тази афера е сложила край на брака на Брин, както и на приятелството му с Мъск.

"Това е пълна глупост", написа съоснователят на компанията "Тесла" за предполагаемата връзка. Твърди се, че тя разцъфтяла, когато Брин и съпругата му Никол Шанахан вече са били разделени, но все още са живеели заедно.

"Сергей и аз сме приятели и бяхме заедно на парти снощи! Виждал съм Никол само два пъти за три години, и двата пъти с много други хора наоколо. Нищо романтично", заяви Мъск.

Според Wallstreet Journal приятелството между предприемачите се е разпаднало след очевидна заигравка между Шанахан и основателя на "Тесла". Това била причината за развода на Брин.

Двамата бизнесмени бяха близки приятели в продължение на години. Съоснователят на Гугъл, който е осмият най-богат човек в света, дори помогна финансово на приятеля си по време на икономическата криза през 2008 г.

Илон Мъск и приятелката му, певицата Граймс, се разделиха през септември м.г., въпреки че през декември сурогатна майка роди второто им дете. Също миналата есен една от любовниците на шефа на "Тесла" и на "СпейсЕкс", изпълнителният директор на "Нюралинк" Шивон Зилис, го дари с близнаци.

Сергей Брин подаде молба за развод по-рано тази година заради "непреодолими различия". Това е станало седмици, след като е научил за връзката, пише още изданието.

Бракът на Сергей Брин и Никол Шанахан продължи четири години, те имат дъщеря. Двамата официално са разделени от края на 2021 г.

Нито един от тях обаче не е коментирал публикацията. Бившата съпруга на съоснователя на Гугъл иска един милиард щатски долара от състоянието на Брин, което възлиза на 95 милиарда щатски долара.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 0 Отговор
    Ами НЕ СА СПАЛИ ‼️‼️‼️
  • 2 ами

    16 0 Отговор
    не е спал друго е правил
  • 3 Механик

    15 0 Отговор
    Не бил спал!? Ми да си спал бе!
    п.п.
    А инак, не ти вярвам. Лъжец от класа си.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 И като е спал

    8 1 Отговор
    И като е спал, да не я е изял бре !? Какво толкова е станало ? :))
  • 6 ТИР

    0 1 Отговор
    Да проверът и съпругът,,,
  • 7 Арабска магия

    5 0 Отговор
    То когато не се спи се прави секс нали?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 реалист

    8 0 Отговор
    "Бившата съпруга на съоснователя на Гугъл иска един милиард щатски долара от състоянието на Брин,"....
    Значи булята ходи да се шляпа(упсс..да прави ЛЮБОВ) и после иска и парички.?!!!?!!