Last news in Fakti

27 Юли, 2022 11:28 1 228 5

Бритни се завръща към музиката с дует с Елтън Джон

  • дует-
  • елтън джон-
  • бритни спиърс-
  • певица-
  • завръщане

Звездното дуо записа ремикс на хита на Елтън Джон "Tiny Dancer"

Бритни се завръща към музиката с дует с Елтън Джон - 1
Снимка: Shutterstock

Американската поп звезда Бритни Спиърс се завръща към музикалната сцена след 6-годишна пауза, за да направи дует с британския певец Елтън Джон, съобщи Page Six. Двамата звездни изпълнителни миналата седмица тайно записали ремикс на класиката на Сър Елтън Tiny Dancer от 1971 г. в студио в Бевърли Хилс. Преди година хитът зае 47-о място в класацията „500-те най-велики песни за всички времена“ по версията на сп. Rolling Stone. Инициативата за дуета била на 75-годишния Елтън Джон, на когото 40-годишната Бритни е голяма фенка, съобщил е източникът на изданието, цитиран от в. Сега.

Очаква се парчето да бъде пуснато от Universal Music следващия месец. Негов продуцент е легендарният носител на награда „Грами“ Андрю Уот, който работи с таланти от ранга на Ози Озбърн, Pearl Jam, Джъстин Бийбър, Майли Сайръс, Дуа Липа и др.

„Двамата вече са изпълнявали парчето за хората от техния звукозаписен лейбъл и всички са във възторг. Много е добро. Казват, че това ще бъде песента на лятото. Бритни официално се завърна и е супер развълнувана“, разказва информаторът на Page Six.

За Спиърс това ще е първият нов сингъл от 2016 г. насам след Slumber Party от албума ѝ Glory.

Тя беше намекнала, че е готова отново да работи веднага след като почти 14-годишното попечителство от страна на баща ѝ беше прекратено през ноември 2021 г. На 15 юли тя сподели в Инстаграм видео, на което пее нова, по-изразителна версия на своя хит от 1998-а …Baby One More Time. Към него Бритни е написала: „Не съм споделяла гласа си от изключително дълго време… може би прекалено дълго“. В публикацията певицата обяснява колко много е искала да издаде актуализирана версия на композицията, която е в нейния едноименен „диамантен“ дебютен албум, но плановете ѝ са били осуетени от попечителството.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    5 5 Отговор
    Тея музикантчета са кукли на конци на Сатанистите.

    Коментиран от #2

  • 2 конспиративни практики

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    неслучайно подобни деградета се налагат като ролеви модели за овцете а мк-ултра не е измислица
  • 3 мунчо

    5 5 Отговор
    ко? една с голям промискуитет и един(едно??) с нетрадицонна ориентация..

    Коментиран от #5

  • 4 А нещо друго?

    4 5 Отговор
    Някой клипче за по-възрастните и почитатели няма ли да пусне? И надявам се не в дует със сър Джон!
  • 5 случаен deli2go ау

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "мунчо":

    Де да знаеш може и тя да е от другият бряг - модерно е някакси