27 Юли, 2022 17:32 6 178 4

Най-добрите във флирта зодии са...

  • флирт-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • любов

Три зодии печелят приза за най-отлични флиртаджии

Най-добрите във флирта зодии са... - 1
Снимка: Shutterstock

Има зодии, на които не им върви в любовта. Има и такива, на които им върви, но... само понякога. А има и такива, които просто умеят да флиртуват и могат да завъртят главата на някого за секунди, пише Флагман.

Тези зодиакални знаци са много талантливи във флиртуването и определено знаят как да се държат пред представител на другия пол. Те могат само с думи или дори само с поглед да накарат някого да се влюби в тях, за което много хора им завиждат. Те просто имат някаква особена енергия и знаят точно какво и кога да кажат.

Ако вече се чудите кои са тези 3 зодии, ето ги и тях:

Близнаци

Те никога не са сами, в тях има две личности и са изключително експресивни. Те могат да показват чувствата си, което им помага много във флирта. Също така са изключително общителни с околните, което също е един техен много голям плюс. Те могат да омаят някого само с няколко думи, а разговорите с тях са толкова интересни, че хората с тях не искат разговорът да приключва. Те са много интересна зодия за останалите и успяват да заинтересуват абсолютно всички. Знаят точно какво да кажат, за да привлекат вниманието към себе си и точно къде да спрат, за да не изглеждат прекалено нахални. Точно това ги прави толкова интересни и всъщност едни от царете на флирта. Срещите с Близнаци никога не са скучни, затова не ги пропускайте.

Дева

В началото те се правят на тихи, спокойни и кротки, но това съвсем не е така. Просто това е техният начин да привлекат вниманието върху себе си за по-дълго време. В последствие започват малко по малко да показват повече от себе си и това ги прави интересни за останалите. Първоначалното впечатление, което правят само им помага за в бъдеще. Точно по този начин те могат да оплетат напълно всеки в мрежите си, без никакви проблеми. Представителите на този зодиакален знак са много загадъчни и всеки, който се запознае с тях иска да ги види пак, за да разбере малко повече. Девите могат да привлекат някого само с няколко думи.

Лъв

Те са просто пожар, когато става въпрос за флирт. Те много добре знаят какво и кога да кажат. Печелят останалите с хъс, който носят в себе си. Те не се поколебават дори за секунда какво да кажат. Много обиграни играчи са и никой не може да устои на чара им. Лъвовете могат да флиртуват много добре и винаги успяват да спечелят вниманието на околните. Те са магнетични за всички и могат да завъртят главата на някого само с няколко думи и с чара, който носят в себе си. Когато знаят какво искат и са си набелязали мишена, те определено са непобедими и са готови на всичко, за да пленят човека, когото искат.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не съм съгласен!

    3 11 Отговор
    ,,Кози Рог" е класически флиртаджия и сваляч от класа...!Изпитано и Доказано в практиката...!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Съдията

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Най добрата":

    Тулупите го препънаха. Следва обратен ефект, а може и ефектен обрат.
  • 4 АВЕ....ЕДВА ЛИ Е ДО ЗОДИИТЕ.....

    0 5 Отговор
    ТИ НЕКА ДА СИ СИ СМОТАНЯК...ТОГАВА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ...И НАЙ-ВЕЧЕ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ СЪЩЕСТВА....