Last news in Fakti

28 Юли, 2022 13:31 29 466 58

Аня Пенчева заживя в луксозен кемпер

  • аня пенчева-
  • кемпер-
  • къмпинг-
  • черно море-
  • море-
  • почивка

Актрисата и съпругът ѝ използват дома на колела, за да обикалят на воля Черноморието

Аня Пенчева се е изнесла в дом на колела. От няколко седмици насам със съпруга ѝ Ивайло Караньотов са горди собственици на луксозен кемпер, с който кръстосват по родното Черноморие. Подвижното жилище е обзаведено с всичко необходимо – спалня, кухненски кът с котлони, хладилник и всякакви уреди, собствен санитарен възел, кът за отдих и пространство за съхранение, така че да може да събере всички вещи на обитателите си, докато те се наслаждават на пътуването, пише вестник Ретро.

Актрисата и мъжът ѝ потеглили към морето с бялото возило от София и се паркирали на един от любимите си заливи по южното крайбрежие, където е достатъчно уединено, за да могат да се наслаждават на почивката максимално, без да бъдат обезпокоявани от никого. Предвидливо в кемпера те натоварили и косачка, с която облагородили пространството около него, за да могат там да изпънат шезлонги, на които да събират тен, както и маса, на която да вечерят с невероятна гледка към морето.



Напоследък Аня е запалена по дивите преживявания, а главен "виновник" за това е съпругът ѝ. Двамата често правят екстремни походи в природата, посещават различни закътани манастири и села, а сега са зарязали и блясъка на курортите за сметка на къмпингарското летуване.

Макар кемперите да са скъпо удоволствие и цените им да са наистина високи поради факта, че съдържат в себе си всичко, което един човек притежава в дома си, са добра инвестиция, защото собствениците им пестят от хотели и други ваканционни разходи, а освен това всеки ден могат да бъдат на различно място.

Иначе Аня е собственик на морски имот в Лозенец. Къщата ѝ там прилича на средновековен замък и е обградена от висока ограда. От кулата има възможност да се наблюдава залезът, а точно пред хасиендата има и частен малък плаж. В последните години обаче актрисата по-рядко посещавала имота, който преди време дори бе опитала да продаде за над 1 милион лева.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    76 2 Отговор
    има и няколко апартамента получени от ЧЛЕНОВЕ на Политбюро на ЦК на БКП.....а след 10 ти разни мултаци само си я прехвърляха и и обещаваха , но я прецакаха и не взе нищо......ДЕМОКРАЦИЯ БРАТЧЕ , комсомолски измамници
  • 2 Антон

    74 10 Отговор
    Едновременно смешна и жалка история. Пуши пура и коси трева. Които които наистина ценят пурите, си стоят и си пафкат, а други им косят тревата. Луксозен кемпер, ахахахахахахах. А луксозно ли е като чистиш химическата тоалетна на 1-2 дена ахахаха. Сигурно товага пак е захапал пурата. А тази с пресъхналия кладенец какво да я коментирам

    Коментиран от #7, #44, #50

  • 3 Соваж бейби

    38 2 Отговор
    То няма лошо ,ама пича нека не се излага с тази косачка за трева много малка и няма мощност ,ще обикаля до утре.Тези модели за самотни старци с градина.Късмет ,вече има много нападения и кражби вечер ако не е на платен паркинг с полиция и видеокамера/наблюдение ,бон кураж .Да внимава с цигарите и барбекюто в жегите да не стане бела .
  • 4 Един човек.

    55 1 Отговор
    Аз не видях луксозен кемпер.
  • 5 Елементарна

    57 0 Отговор
    женица !
  • 6 Питанчо

    33 3 Отговор
    Кои са тия? Някакви политици ли са или поредната напъната с хиалуронови джуки плеймейтка?
    Преместих го

    Коментиран от #30

  • 7 Соваж бейби

    25 1 Отговор

    До коментар #2 от "Антон":

    Мисля че за първи път коси трева ,имаме много голям двор и аз съм шеф специалист ,домашните правят бели или ми режат някой цветя по някога ,ги мързи с ръка да минат на по уязвими места ,и е малка косачката на този .Погледни коша защо не го махнал ?Там къде ще хвърля тревата?В този случай е по добре без кош,тревата да си пада и съхне,къде ще я трупа ,едва ли ще я занесе на сметището и колко боклук ще има след тях ? .А цигарите и пурата лятото е ти бела

    Коментиран от #9

  • 8 Гадно

    31 1 Отговор
    Е да се изхождаш в кемпер ,ако е твой.
  • 9 надарен батко

    22 2 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Ако има някой камък в тая трева няма ли да се счупи тая косачка ?

    Коментиран от #15

  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 26 Отговор
    Имат вкус за живота!За такива хора се радвам!Колкото до косачката с подобна над 10г режа тревата на 3декара и 200квм площ !Единствен проблем- да слагаш точно масло.Това е 4тактов двигател има си отделно за масло и бензин и е с въздушно охлаждане.Ако сложиш повече масло цапа свеща.Работи с масло о колата. и бензин,като от колата!Като го гледам караньотов...Надали някой ще поиска до го безпокои....Непоканен!

    Коментиран от #12, #17

  • 11 Истината

    43 2 Отговор
    О, Свещена Простота!
    Елате да ме видите колко съм велика.
  • 12 сила

    19 3 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    аз и едни приятели постоянно го безпокояхме в средата на 90 те......НЕПОКАНЕНИ.....накрая си би камшика и се скри некъде по горите за доста време......като го гледаш е дебело шубе

    Коментиран от #13

  • 13 Аууу колко си страшен

    23 6 Отговор

    До коментар #12 от "сила":

    Той защото не е приятел с прокурори и съдии.Въобще не участва в приватизацията с връзки с депутати. Точно 90те съм сигурен,че тогава не си бил даже в София.Той и жена му редовно бяха на една маса с Жоро Илиев и Стефка Костадинова.Ама явно той и Жоро го е било страх от теб.Спрете да св филмирате че сте голяма работа.

    Коментиран от #18

  • 14 НАП

    32 1 Отговор
    ...и после артистите били бедни. Аре бе, не на нас!
  • 15 Соваж бейби

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "надарен батко":

    Тази е малка има вероятност,наглася се има нива аз я нагласям на средно ниво ,често случвам на камък малки камъчета ,тук е много камениста почвата още не счупена.Защитни очила ако хвръкне нещо в окото .Тъжно че не се контролират такива места като тези ,при нас е незаконно специално определен паркинг или къмпинг с баня и тоалетна .А тяхното е като френските роми тук живеят в такива неща събират се ,и полицията идва да ги гони ,само на определено място но в България явно са други правилата,не знам
  • 16 Ей кой шми коси двора на село..

    21 0 Отговор
    Ми косят тревата щот като клекнат да не ги набоде некой трън изотзад...Ми то на тоя "елит", кой да им чисти тоалетната в кемпера като засмърди...затуй тъй по-лесно и после дим да ги няма. Пък и може некой зъм да изпълзи от тревата и да се метне в кревата при зъм-ката.
  • 17 Соваж бейби

    9 2 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Как определяш маслото , от 3 години не свършва при мене маслото с Honda tm GCV 160 OHC като трактор само ми е тежка много дърпа ама и свикнах , трябва ли да е пълно винаги с масло ?

    Коментиран от #22

  • 18 сила

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Аууу колко си страшен":

    УААА......това дето си го разправяте филмирани от обед по масите в кварталните кръчми верно ви звучи страшно....добре , че има хора като мене дето са били на терен
  • 19 Аня Пенчева1957г.

    42 2 Отговор
    Аня Пенчева, на 65г. (родена 1957г.), е овършала цялото Политбюро! Тя знае всичките мръсни тайни на социализма и на прехода в България!

    Коментиран от #21

  • 20 Ливадата

    29 0 Отговор
    да не би да е негова , че се е разбръмчал и разкосил ? А бабата с лифтинг в трета младост !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "Соваж бейби":

    Трябва ли да е Пълна с Масло???ПРи Работа ,ДА! НО,не препълнена!!С маслото ми е трудно.През зимата я зазимявам.изкарвам бензин масло и после пак наливам,през пролетта и не виждам добре.Винаги слагам повече,има мерни показатели пръчицата,но като не виждаш хубаво. По-малко масло и трябва то даже и книжка имаше,но ......Трябва да ти кажа,че като видя ,че цапа свеща.изкарвам го със спринцовка.викам жена ми да гледа и се налива с ...капкомер...Някаква италиянска машинка е,но е жива Вече доста време и тази година ще издържи,имам още едно косене до края на сезона.Като я зазимявам ще и сваля ножа да го наточа!Сега Неделя последно пръскане сини сливи.

    Коментиран от #23

  • 23 Соваж бейби

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Да си жив и здрав ,какво нещо думата дума отваря ,със свекъра я купихме той избира ама не даде пълна инструкция само зареждам гориво,беше му писнало първата година идва с голяма машина като бъги не знам как се казва ,има много земя още работи и с трактор ,всичко само аз ходя им помагам с внуците , яд го е че младите търсят всичко в магазина .Моя ако чакам на него забрави ,времето му заминава на работа и с документация иска спокойствие в къщи .Градината не е от значение ,пари не носи в банката ,който е у дома да се занимава думите му.Само показа как се пали и управлява , с дъщерята ми нарязаха цветята и не ги занимавам с нищо.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 морски вълк с едно ухо

    4 8 Отговор
    голем кеф ! завиждам им.
  • 26 Серьожа

    28 1 Отговор
    Тая дърта бичкия,не се начекна!
  • 27 Аре не на нас тия

    19 5 Отговор
    Пълни глупости. Луксозен кемпер. Е колко да е луксозен един кемпер ? Колкото и да е луксозен едвам се разминават вътре - теснотия до шия. Е това ли му е луксозното ? Пълен смях. Позабравиха я и реши да напомни за себе си.
    Утре, каква ще е новината, че са излезли на луксозна палатка ли ?
    Ще си зарежа аз лукса по хотелите с вечери, които ще ми сервират и ще отида на кемпер в нищото да режа салата и ще готвя щото ми е кеф. Да бе, повервахме им.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 незнайко

    16 1 Отговор
    Гевезелъците нямат КРАЙ !!! Да беше извадил една КОСА - истинска за тази цел !!! С тример за трева щеше да е по лесно и ще заема много по малко място !!! Нещо не са в час с иновациите !!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 смешно и ненужно

    15 0 Отговор
    Снимката е отпреди поне 3-4 десетилетия. А другото не ме интересува, както не разказвам и за своя живот.
  • 32 Вампир е моят татко, вампир ще съм и аз

    10 1 Отговор
    "Пространство за съхранение"? Аня Пенчева е вампирясала - вдъхновила се е от филмите за Влад Цепеш, известен още като Дракула!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 муцунка

    10 0 Отговор
    Луксозна палатка. Луксозна патка.
  • 38 Никой ли не вижда,

    15 0 Отговор
    че този самонадеян перко коси дюни по брега? Кой му дава право за самоправство? Утре и с моторна резачка ще започне и дървета да реже. Това са келеши, затова и синът им е такъв, мамин лигльо.

    Коментиран от #40

  • 39 глоги

    7 1 Отговор
    Собственничка,а не собственник. Аня е жена.
  • 40 Ключа от бараката

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "Никой ли не вижда,":

    Като си сикджия, правиш каквото искаш!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 в кратце

    4 2 Отговор
    Малка,спретната къщурка с две липи отпред. Аня бебчето дундурка,бръмкаща на мотопед.
  • 44 Реалист

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Антон":

    За кладенеца ше намерим лубриканти ама може ли още да дъвче пурата и има ли хъс:)
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Милионер

    9 0 Отговор
    От кога форд транзит е луксозен?!? За мисирките с малки заплати може би ... но иначе си е най-евтиния кемпер, пък да не говорим този колко стар модел е !
  • 47 гост

    8 0 Отговор
    И аз се казвам Ивайло и обичам да кося тревата на околоблоковото пространство, ама този адаш е глупак. Първо няма приво да спира където си иска и да коли каквото си иска, защото така не е различен от циганите във Варненския парк. Второ в тази трева да се се обикаля с тлееща пура при тази суша си е направо покана за запалване. Трето това е далеч от луксозна каравана, който е обикалял по къмпиги знае що е туй лукс в този бранш. Четвърто аз лично не бих се хвалил с такава постъпка, както вече казаха, баровците само пурата пушат, за другото си има хора. Пето да не го поства това, добре, снимала се е, ама факта, че го прави всеобщо достояние и е горда от това я прави изключително малка душа.

    Коментиран от #49, #55

  • 48 тиквенсониада

    4 0 Отговор
    Пишете и мис Бикини къде е заживяла ? В Барселона ли , в Дубай ли , в Банкя ли ?
  • 49 Вис2

    8 0 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    Първо, има право да прави каквото си иска, понеже беше сикаджия 90-те, а още преди това беше обикновен дребен престъпник. Второ - виж първото:)

    Коментиран от #56

  • 50 В къщи вероятно не чистиш

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Антон":

    Вероятно в къщи не чистиш WC - то си, предпочиташ да живееш в лйната си ....нещастна работа
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Йцо

    9 1 Отговор
    Дърта курветина.
  • 55 Кирил

    8 2 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    Форд транзит от 96 та е много луксозно, да знаете хахсхс
  • 56 Цар Симеон

    10 0 Отговор

    До коментар #49 от "Вис2":

    Тоя ще да е бил някакъв много изпаднал сикаджия, щом търпи тая 60 годишна баба
  • 57 Тип

    8 0 Отговор
    Стара леля.
  • 58 тя станала

    2 1 Отговор
    голяма грозотия