Last news in Fakti

29 Юли, 2022 14:58 14 213 10

Принц Чарлз сподели каква е била Даяна в началото на връзката им

  • принцеса даяна-
  • принц чарлз-
  • връзка-
  • кралско семейство-
  • брак-
  • документален филм

Нов документален филм, създаден от архивни кадри, проследява живота на лейди Ди

Принц Чарлз сподели каква е била Даяна в началото на връзката им - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

25 години след шокиращата смърт на принцеса Даяна, нов документален филм разглежда нейния живот в очите на обществеността, използвайки архивни аудио и видеозаписи, пише "People".

В сряда HBO пусна трейлър на режисирания от Ед Пъркинс документален филм "The Princess", чиято премиера ще бъде на 13 август. Филмът изследва сложните отношения на принцеса Даяна с медиите, от ранните дни на нейния романс с принц Чарлз до тяхната раздяла и за това как в крайна сметка лудостта на папараците допринесе за трагичната ѝ смърт през 1997 г. на 36-годишна възраст.

"Силно емоционален, "The Princess" е интуитивно потапяне в живота на Даяна под постоянния и често натрапчив блясък на медийните прожектори", казват от HBO. "Филмът се развива така, сякаш е в настоящето, позволявайки на зрителите да изпитат огромното обожание, но също така и интензивното наблюдение на всяко движение на Даяна и постоянната оценка, на която е подлагана. Чрез архивни материали филмът също така е отражение на обществото тогава", казват създателите на документалната лента.

Трейлърът започва с годежа и последвалото интервю на принцеса Даяна и принц Чарлз, когато бяха попитани за първите си впечатления един от друг.

"Спомням си, че си помислих колко весела, забавна и привлекателна беше тя тогава - на 16 години. Не знам какво си помисли тя за мен", усмихва се Чарлз. "Доста невероятно", отговоря Даяна.

Трейлърът завършва с разговор на принц Чарлз с младия принц Уилям, докато принцеса Даяна го гледа мрачно. Докато принц Уилям наднича през обектива на видеокамера, Чарлз казва на сина си: "Хората вътре, виж ги - в капан са".

Филмът имаше световна премиера на филмовия фестивал Сънданс тази година. Ще бъде излъчен на 13 август по HBO и HBO MAX.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Архимандрисандрит Бибиан l

    2 10 Отговор
    Отначало штъркело не я е хапал толко много, ма после почнал и на миндеря да се качи и да потраква с клюно си помеждо им! Трагедиа деа, таа па принцо тарабата одгоре коя мо лопа деноношно..., и това ако е работа! Бе трагедиа у много действиа ма без антракс каде казват!
  • 3 дико

    12 5 Отговор
    НРАВСТВЕНАТА и ДУШЕВНА красота е изписана на лицето на всеки човек . ПОГЛЕДНЕТЕ го и преценете .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лост

    22 0 Отговор
    Чарлз е бил принц, който иска да язди камила.
  • 6 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ицето":

    Неграмотните и нискоинтелигентните винаги бързат да се изкажат първи.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 стоян георгиев

    6 12 Отговор
    в началото е била много тесничка и е правила хубавиСВИРКИ после арабина с рязанатаПУШКА я разпъна и на тоя на снимката му хлопаше
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ха ха

    25 0 Отговор
    Английската корона употреби Даяна само за да роди наследници.Не очакваше да стане толкова популярна, да прояви характер и да отстоява себе си.Очакваше да е покорна, мълчалива и да приема да живее в триъгълник с Чарлз и Камила. Жалко е за принцовете които израснаха без майка.