Last news in Fakti

24 Юни, 2013 11:49 1 712 1

Бойко Борисов отивал на концерта на Цеца Величкович в Белград

  • бойко борисов-
  • концерта-
  • цеца величкович-
  • белград

Това е поредният тежък компромат, заяви по-късно Борисов

Бившият български премиер Бойко Борисов пристига в Белград на 28 юни за концерта на фолкзвездата Цеца Величкович, твърдят белградските медии, цитирани от Дарик радио. Според източници от българското посолство в Сърбия, цитирани от в. Курир, политици от България, водени от експремиера Борисов, който обожава песните на Цеца, ще присъстват на концерта на певицата.

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов опроверга информацията, че ще бъде на концерт на фолк дивата Цеца Ражнатович на 28 юни в Сърбия. „Това е поредният тежък компромат”, каза Бойко Борисов пред Агенция „Фокус”.

„Нито знам, че ще има концерт, нито ще ходя, нито ме интересува”, каза Бойко Борисов.

Според източниците на вестника броят на билетите, купени от българското посолство, в последните дни светкавично се увеличавал.

Интерес към събитието проявявали и новите министри на премиера Пламен Орешарски.Те ще гледат концерта от ВИП ложите заедно със своите сръбски колеги.

Засега не е ясно кои сръбски политици ще присъстват на концерта на вдовицата на Аркан, но предвид добрите й отношения с премиера Ивица Дачич и президента Томислав Николич, вероятността и те да бъдат на шоуто на Цеца е много голяма.

Освен с песните си в България Цеца Величкович е известна и с обещанието си преди години, дадено на Борисов, да пее в София, когато той спечели изборите, за да направи това събитие световноизвестно.Тогава тя призна, че много харесва Бойко Борисов и винаги би гласувала за него, но за съжаление, не е българска гражданка.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маляка

    0 0 Отговор
    опасно е...............