Last news in Fakti

2 Август, 2022 11:45 14 253 11

Гери-Никол гола и провокативна на рождения си ден (СНИМКА)

  • гери-никол-
  • рожден ден-
  • пожелание-
  • гола

Ето и какво си пожела изпълнителката за празника

Според традиция, датираща от незапомнени времена, веднъж годишно, и по-точно навръх рождения си ден, човек има правото да се обърне към съдбата, искайки от нея едно нещо, под формата на желание, което си намисля, миг преди да духне запалените свещички на тортата пред себе си, чийто брой съответства на годините, които навършва. Счита се, че за да сбъднат звездите копнежа му в рамките на предстоящите дванайсет месеца, съставящи новата глава в житейската му история, то той трябва да отправи молбата си към тях наум, така че никой друг да не е в състояние да я чуе, нарушавайки съкровената интимност между него и ориста.

С течение на времето обаче много хора все по-често умишлено пренебрегват тази част от обичая, изричайки смело на глас онова, което искат, едва ли не като предизвикателство към небесата, останали глухи за бляновете им в миналото, пише life.dir.bg.

Точно както стори Гери-Никол, която съвсем наскоро посрещна личния си празник, споделяйки със своите над половин милион последователи в Инстаграм за какво мечтае през него. С помощта на провокацията, превърнала се в нейна вярна спътница, безспорно улеснила в началото изграждането на соловата ѝ кариера като певица, започнала след като слезе от сцената на "X Factor", варненката за сетен път прикова вниманието на потребителите в социалната мрежа, където в навечерието на своята двайсет и четвърта годишнина публикува два дръзки свои кадъра. На тях тя позира без дрехи, разкривайки голата плът на тялото си, като все пак е решила да спази известно благоприличие, прикривайки с една ръка бюста си.

"Пожелавам си най-вече свят без война, свят в който да живеем свободни и щастливи", пише тя към снимките, показващи я с каска на глава, от чието послание, изписано в предната ѝ част, става ясно мнението ѝ за нестихващия сблъсък между Русия и Украйна.

И макар преди почти седмица изпълнителката на "Ела и си вземи" да бе на почивка на прекрасния Миконос, откъдето публикува няколко кратки видеа, на които се забавлява с широка усмивка на лице в компанията на мускулест мъж с татуировки, за когото неотдавна намекна, че е настоящият ѝ партньор, специалния си ден Гери-Никол предпочете да отпразнува не с него, а с няколко от най-близките си приятели край морския бряг в Созопол.

Това стана ясно от редица изображения и клипове, които качи в платформата за комуникация като 24-часови истории. На тях се вижда, че през деня групата се припича под слънчевите лъчи на борда на луксозна яхта, събирайки тен, а вечер се весели, вдигайки наздравици и танцувайки в местните нощни заведения, които певицата посещава облечена в оскъдно облекло, разкриващо пищните ѝ извивки. За рождения ѝ ден те сами са приготвили паеля с морски дарове, както и импровизиран десерт с пресни плодове.

Преди ден обаче светлооката певица показа, че торта все пак е имало, даже три, макар и само за да си направи фотосесия с тях, с която да отбележи настъпването на новата година в живота си. На снимките тя опитва сладките изкушения, гледайки съблазнително към фотографския обектив, прелъстявайки както него, така и зрителите.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Гъдю

    26 2 Отговор
    Баща и е трябвало да слага каска че сега да и гледа срамотиите!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    34 2 Отговор
    Ако се дистанцираме от името на персоната , и я разгледаме като обобщен образ на съвременната българска изпълнителка , ще достигнем до извода , че тази изпълнителка е перманентно разгологъзена , защото има за показване само телеса , а не може да покаже никакви музикални таланти и способности ! Някога певиците бяха кадърни , а красотата им беше бонус ! Сега им трябва единствено спонсор !!!
  • 4 Рьоне Артоа

    18 1 Отговор
    Бива я, ако ти потрябва някой як да ти премести дивана в другия край на стаята. За друго не, не става! Тая има повече силикон от надуваема кукла.
  • 5 Пикачу

    22 1 Отговор
    Това късокрако и дебело девойче колко да е провокативно?! Освен да си покаже кл+тора вече друго не му остава за да привлече някакво внимание.
  • 6 Аз съм

    14 1 Отговор
    Доста е портивна ...
  • 7 ценител

    11 0 Отговор
    от такива акъл не се иска. ама чак такава липса плаши.
  • 8 Сух

    5 0 Отговор
    Хахаххахахахха
  • 9 плагиатство

    12 0 Отговор
    Отчайващо смешни- Джим Кери - маската и Никол- Гери - каската.
  • 10 Гост

    9 0 Отговор
    Като бе може да пее ще вее . Знаете какво балкони , задна веранда и други неща.
  • 11 хмм

    0 0 Отговор
    в тази единствено бих си оттъркал мръсните ръце , за да не изцапам някой парцал