5 Август, 2022 20:52 15 400 19

Ето по какво ще познаете зажаднялата за мъж жена

  • зажадняла-
  • жена-
  • мъжко внимание

Не е задължително тя да е необвързана

Ето по какво ще познаете зажаднялата за мъж жена - 1
Снимкa: Shutterstock

Жената, която е твърде зажадняла за любов или просто мъжко внимание, си личи отдалеч. Любопитното е, че не е задължително тези дами да са необвързани или пък толкова пренебрегнати от противоположния пол. Те просто искат да се харесат на всички и буквално изпитват глад за мъже, пише flagman.bg.

Ето кои са 5-те признака, които ги издават:

Тя е съгласна за всичко

Тази дама никога няма да натовари обожателя си с изисквания или ангажименти. Тя няма никакви претенции къде ще се срещне с него или какво ще прави, важното е да се случи. И дори да не изгаря от желание да отиде на кино, ако я поканят, няма да откаже и от нея ще се чува само съгласие. А когато мъжът е в отношения с такава жена, той подсъзнателно започва да ѝ предлага все по-малко и да изисква повече от нея. Тя пък се старае все повече, защото живее с мисълта, че един ден той ще разбере какъв късметлия е да бъде в живота му. А това, в крайна сметка, никога не се случва.

Тя просто мрази другите жени

Логиката е съвсем простичка - всички останали жени на този свят са конкуренция в нейните очи. Тя вижда враг във всяка, особено в тези, които се радват на по-засилен интерес от страна на мъжете. Но тук, тази дама пропуска нещо много важно - има мъже, които жадуват за нея, но не е склонна да го види, защото е твърде заета да се сравнява с останалите.

Тя прави първата крачка

Както вече споменахме, тази жена е готова на всичко, за да бъде харесвана, дори това да означава, че трябва да преследва поредния мъж в живота си. Тя никак не се срамува да бъде инициативна и да направи първата крачка, защото е готова да даде повече, без да забелязва какво получава отсреща. Също така държи да покаже на мъжа, че харесва именно него, за да ликвидира опасността той да се чуди дали тя изпитва интерес.

Тя е идеалната жертва за мъжки манипулации

За нея потребностите на мъжа и желанията му стоят много над нейните. Ето защо тя е идеалната жертва за всякакви манипулации и е готова да отиде до Луната и обратно, стига да знае, че той ще бъде щастлив. А какво ѝ е коствало и дали изобщо ще получи признание - това са въпроси, които не я вълнуват. И дори той да я обиди с думи или поведението си, тя няма да се откаже от него, по-скоро ще търси вината в себе си, дори и да няма такава.

Тя е готова да се откаже от всичко, което обича, в името на мъжа

За тази жена не са необходими никакви усилия, защото тя е тази, която се старае да спечели мъжа. И е готова да зачеркне всичките си хобита, приятели и интереси, само и само той да бъде доволен и спокоен. Жените, зажаднели за любов и мъжко внимание, са готови да се борят като на война. Но за съжаление винаги остават нещастни, защото докато са се състезавали и измъчвали, за да получат обич от мъжете, те не са я получавали от най-важния човек - от самите себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иванушка  🇷🇺

    21 28 Отговор
    Пълни глупости на търкалета.
    Зажаднялата за секс Стръвница се познава само по циц....упсс.. гърдите. Ако са голи, големи и добре оформени - твоя е. Ако не са голи, големи и добре оформени......аре нЕма нужда 😆😆😆

    Коментиран от #12

  • 3 гошето

    48 9 Отговор
    Има доста зажаднели, по мои наблюдения. Някои са семейни, но явно мъжете им не стават за нищо.
    Добре поддържана жена на 35-40 - идеална за креватни удоволствия.

    Коментиран от #14

  • 4 Да преведа отново

    71 6 Отговор
    1-Тя е съгласна за всичко-Ами разбира се като го види с Мерцедеса за 200хил лв да идва ако беше с опел на 15-20г едва ли
    2-Тя просто мрази другите жени -Разбира се вие какво очаквате естествено че ще иска да си запази богатия за себе си .
    3-Тя прави първата крачка -СЛЕДСТВИЕ ОТ -1
    4-Тя е идеалната жертва за мъжки манипулации -прави се на каква ли не за да го омагьоса лапнишарана и му обещава всичко .
    5-Тя е готова да се откаже от всичко, което обича, в името на мъжа-Зарязва семейство приятели, близки само и само да е добре финансово и да живее в лукс без значение на каква цена.ТА ИЗВОДА Е ЧЕ ЖЕНИТЕ СА МЕРКАНТИЛНИ И СКАТ ПАРИ.Една качествена , културна жена ще загърби първичното и ще опознае човека и евентуално после може да правят любов ако е читав.

    Коментиран от #13

  • 5 На една

    19 16 Отговор
    Прокурорка от нслс и се исрах в устата
  • 6 Зевзек

    29 7 Отговор
    Сълзяла като на кьорав кон окото. По това ще я познаете
  • 7 Елементарно

    27 5 Отговор
    Шарят и очичките, усмихва се глупаво и бърбори там нещо си....
  • 8 не познавам такива

    23 17 Отговор
    Мъжете отдавна свършиха.
  • 9 ПомБер

    21 12 Отговор
    Мойта е от село и вечер преди лягане ме пита: Джингиби сакаш ли бибитка, ама че фръгаш у стената
  • 10 АноН

    34 2 Отговор
    Поредната Тъпня!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гуджо

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иванушка  🇷🇺":

    ми твоите комбълки колко са големи,ерудит???
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Знайко

    7 11 Отговор
    измислени глупости!!! Всеки който е свалял жена на живо , а не пред монитора ще ви каже че ако гледаш жената в очите през цялото време няма значение какво ще и кажеш....лелементарна психология...хипнотизираш жертавата и хапваш...жертавата пък се кефи на оргазма! Кво не рабрахте?

    Коментиран от #17

  • 17 ха ха ха

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Знайко":

    Не разбрахме колко пъти ти се е получила хипнозата. Защото колкото и да зяпаш някоя в очите, ако не те харесва, ще получиш резачки!

    Коментиран от #19

  • 18 Хаха

    1 1 Отговор
    Венета Райкова?
  • 19 Знайко

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "ха ха ха":

    ...за хорат които им се получава само когато ги харесват ще добавя...ами вероятно докато я гледаш , ще трябва и нещо да направиш което да я накара да те хареса, неща които другите не правят, примерно да и поднесеш огунчетп на нивото на носа за да не си опърли перчема докато се навежда...кво да ви обяснявам, ще трябва да се пробвате някога когато не сте заети да пишете негативни коментари на хората които вече са го играли са на фазата НЕ ГО ЦАПАМ! Ай ся давайте минусите!