Last news in Fakti

7 Август, 2022 10:37 6 248 11

Алла Пугачова си купи барокамера за 50 хил. евро

  • алла пугачова-
  • барокамера-
  • здраве-
  • руска естрадна звезда

Руската естрадна прима отстъпи на Филип Киркоров първото място сред най-влиятелните музиканти в страната

Алла Пугачова си купи барокамера за 50 хил. евро - 1
Снимка: Shutterstock

Не само Филип Киркоров, но и бившата му съпруга Алла Пугачова върви по стъпките и следва странностите на Майкъл Джексън. Руската естрадна прима си е купила барокамера за подобряване на здравословното състояние, съобщи StarHit. Апаратът, под въздействие на чието налягане организмът усвоява кислорода няколко пъти по-бързо от обикновено, е бил поръчан в Израел, където певицата прекара последните няколко месеца след започването на войната в Украйна. Неговата стойност е 3 милиона рубли, или над 48 000 евро.

В момента на поръчката звездата се е намирала в израелския град Кесария, но след това нае вила в Латвия и със съпруга си Максим Галкин и близнаците им Лиза и Гари се премести там, ето защо не е могла да получи доставката, разкрива изданието. „Тъй като в графата „клиент“ в договора е посочена самата Алла Борисовна, тя трябва лично да приеме барокамерата. Но в един момент, когато стана ясно, че с международната доставка има проблеми, мениджърката ѝ спря да вдига телефоните. Така в крайна сметка се оказа, че капсулата е платена, но все още чака собственичката си в склада. Може би през септември най-накрая ще я вземе, ако се върне в Русия “, заявява представител на компанията продавач.

Скоро ще се навършат 6 месеца, откакто примадоната със семейството си напусна Русия. Заминаването тя обясни с намерението да си почине и да се погрижи за здравето си. 73-годишната звезда бе многократно критикувана в социалните мрежи за решението си. Кралицата на руската естрада отговори лаконично на нападките, че „ваканцията, отпуската и лечението не са емиграция“. Понастоящем семейството е във вилата в курорта Юрмала, която наемат всяко лято в последните няколко години.Междувременно стана ясно, че за пръв път от няколко години насам Пугачова не оглавява класацията на най-влиятелните музиканти в страната. Според анкетата начело е Филип Киркоров, съобщава KP.RU. Въпреки конфузните изявления на Киркоров, който нарече "герои" руските военни в Украйна, излиза, че рейтингът му сред феновете се е повишил. Изследователският холдинг Romir четири пъти годишно прави допитване до широка аудитория руски граждани, за да бъдат определени главните инфлуенсъри в различни сфери. В сферата на музикалната индустрия за пръв път начело в списъка се изкачва роденият в България Киркоров, а Алла Пугачова е чак на четвърто място. Изпреварили са я също вокалистът на група „Ескадрон“ Олег Газманов и тв водещата, певица и актриса Олга Бузова. В Топ 10 са още музикантите Юрий Шевчук, Сергей Шнуров, Николай Басков, Григорий Лепс, Николай Расторгуев и Андрей Макаревич.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    33 3 Отговор
    Нашата Лили , ще я надживее !!! И то - без барокамери !!!
  • 2 По-добре

    23 3 Отговор
    Да си купи криокамера може да се запази за вечни времена!
  • 3 САТЪРА НА ХАНА

    13 0 Отговор
    ВСЪЩНОСТ ... В ИЗРАЕЛ
    ТОВА СТАВА МНОГО ЧЕСТО
    ...
    НАСИЩАНЕТО С КИСЛОРОД НАМАЛЯВА СТАРЕЕНЕТО ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН НАЧИН
  • 4 ПУТИН

    8 3 Отговор
    И аз искам такава барокамера......

    Коментиран от #5

  • 5 един от стадото

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "ПУТИН":

    ми ела във Варна бе. От 20г има такава камера във Военноморска болница. И е достъпна за всеки, който си плати

    Коментиран от #9

  • 6 КОКО

    12 4 Отговор
    И защо тази подробност трябва да ни интересува???
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 хъхъ

    9 1 Отговор
    Имала бол пари - купила си.
    Полза обаче никаква. Старостта си е старост.
  • 9 Ина

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "един от стадото":

    И в София има. Там лекуват болни от мултиплена склероза и други болести.
  • 10 Нико

    6 1 Отговор
    И тая дърта пърцавуца се сетила на сто метра от свети Петър да си пазарува баро камера.Тя по-добре да си купи некой уръфляк да я БАРА вместо да си купувя БАРАкамера.Или направо да отива в БАРА--та където и е местото.
  • 11 Медия

    4 0 Отговор
    Кой се интересува от една алкална?!? И 5 да си купи, по млада няма да стане, сега като избяга с онова недоразумение Галкин, талантливите и млади певци в Русия могат да пробиват на сцената...А тази всички знаят, че Златния Орфей го дължи на батето Иван Славков