Last news in Fakti

9 Август, 2022 12:55 2 119 2

Нови обвинения за скандалната "Светкавица" Езра Милър, този път за кражба с взлом

  • езра милър-
  • светкавицата-
  • актьор-
  • фантастични животни-
  • обвинение-
  • кражба-
  • влизане с взлом-
  • арест

През последните месеци Милър се "прочу" с няколко провинения, включително и за бой

Нови обвинения за скандалната "Светкавица" Езра Милър, този път за кражба с взлом - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Езра Милър е обвинен в кражба с взлом в Стамфорд, щата Върмонт, което е последният от поредицата инциденти, свързани с изпадналата в немилост звезда от "Светкавицата" и "Фантастичните животни", съобщи Асошиейтед прес.

Полицията на щата Върмонт съобщи, че на 1 май се е отзовала на оплакване за кражба с взлом в Стамфорд и е установила, че от жилището са взети няколко бутилки алкохол, докато собствениците на жилището са отсъствали. Милър е обвинен, след като полицията е прегледала записите от охранителните камери и е разпитала свидетели.

В полицейския доклад се казва, че Милър е бил открит малко преди полунощ в неделя и му е била издадена заповед да се яви за повдигане на обвинение в съда на Върмонт на 26 септември.

Обвинението в тежко престъпление се прибавя към нарастващите правни проблеми на Милър и съобщенията за лабилно поведение. По-рано тази година 29-годишният актьор беше арестуван два пъти в Хавай, включително за нарушаване на обществения ред и тормоз в караоке бар.

Адвокатите на Милър не отговориха веднага на молбите за коментар относно обвинението в престъпление във Върмонт, посочва АП.

След като се появи в няколко филма за „Уорнър Брос“ и Ди Си Филмс като Светкавицата, Милър участва в предстоящия самостоятелен филм „Светкавицата“, който трябва да излезе през юни 2023 г., припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    4 0 Отговор
    Погледнете това нещо от снимката. Това е лицето на "новото нормално".
    Надявам се да ви харесва, понеже това ви чака така или иначе.
  • 2 Подобни

    4 0 Отговор
    екземпляри имаше и преди 1989г около Кравай"