Last news in Fakti

13 Август, 2022 15:31 3 749 3

Разкошното имение "Даунтън" в реалността (ВИДЕО)

  • даунтън-
  • имение

В епизод от предаването на „Евромакс” на „Дойче веле” домакинята Лейди Карнарвън ни развежда из замъка „Хайклиър”

Разкошното имение "Даунтън" в реалността (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

Имението „Даунтън” е един от най-успешните британски филмови продукции. Това, което пленява сърцата на зрители по цял свят, не са само съдбите на героите и актьорските умения на звездния състав, но и самото имение, където са заснети повечето сцени. Тази невероятна сграда е истинска и в нея от поколения живее истинска благородническа фамилия.

В епизод от предаването на „Евромакс” на „Дойче веле” домакинята Лейди Карнарвън ни развежда из замъка „Хайклиър”. Разказва, че имението има около 300 стаи, а да живееш на подобно място е не само привилегия, но и отговорност.

Замъкът на се намира на около 100 км западно от Лондон. В реалния живот това е домът на графовете Карнарвън. В действителност нищо от интериора не е променяно за снимките на сериала „Имението „Даунтън”. Всички около 6000 книги в библиотеката също не са фон, а съвсем истински исторически съкровища.
Гостната, със своите копринени тапети и картини, е истинска атракция за всички посетители, които обикалят замъка с екскурзовод.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    3 6 Отговор
    един фасаген да бяха му ударили..

    Коментиран от #2

  • 2 БеГемот

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "един от стадото":

    Абе ,можеше една изолацийка външна и да я боядисат в розово...ама нямат вкус ,заврели са в тез студените каманаци...
  • 3 Дъртата с прическата

    1 1 Отговор
    Такива имения не са,, простосмъртни,, а какво е фасаген, ако е киреч., лиснете го във,, вецета та,, за,, дезинфекция,,...!