Last news in Fakti

16 Август, 2022 09:32 4 611 4

Виктория Бекъм е на ръба на фалита

  • виктория бекъм-
  • дългове-
  • фалит

Има дългове от над $65 милиона

Виктория Бекъм е на ръба на фалита - 1
Снимкa: Shutterstock

Марката за дрехи на Виктория Бекъм има дългове от над $65 милиона, стана известно от финансовите отчети на компанията, с които вестник Mirror разполага.

Миналата година одиторите вече съобщиха, че компанията на звездата е на ръба на фалита, тогава дълговете ѝ възлизаха на над $55 милиона долара. Тази година цифрата се е увеличила, както потвърди официалният представител на Виктория.

В същото време знаменитостта дължи $35 милиона от общата сума на други предприятия на семейство Бекъм.

Според публикувани данни, поради последиците от пандемията, общите приходи на Victoria Beckham Holdings са намалели с 6%, от $46 милиона на $43 милиона.

Приходите на групата не покриват разходите. Въпреки това общият доход на предприятията на семейство Бекъм продължава да расте, пише вестникът, цитиран от dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много харчиш

    6 3 Отговор
    Моето момиче....!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АВЕ...НЕ ГИ МИСЛЕТЕ БЕКЪМ....

    10 0 Отговор
    ЧЕ ЩЕЛИ ДА ФАЛИРАТ...ГЛЕДАЙТЕ СЕБЕ СИ....НЯМА СТРАШНО...ЕДИН БРАШНЯН ЧУВАЛ КОЛКОТО И ДА ТУПАШ ВСЕ ЩЕ ИЗЛИЗА ПРАХ ОТ НЕГО...ТАКА ЧЕ БЕКЪМ БЪЛХА ГИ УХАПАЛА....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.