17 Август, 2022 11:43 2 001 6

Езра Милър ще се лекува от психични проблеми

  • езра милър-
  • актьор-
  • психични проблеми-
  • лечение

"След като наскоро преживях сериозна криза, разбрах, че страдам от сложни проблеми с психичното здраве и започнах лечение", сподели актьорът

Езра Милър ще се лекува от психични проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

Американският актьор Езра Милър от "Отряд самоубийци", "Светкавицата" и "Фантастични животни" заяви, че е започнал лечение заради проблеми с психичното здраве.

"След като наскоро преживях сериозна криза, разбрах, че страдам от сложни проблеми с психичното здраве и започнах лечение. Искам да се извиня на всички, които съм разтревожил и огорчил с поведението си в миналото. Решен съм да направя необходимото, за да се върна към здравословен, безопасен и продуктивен живот", каза Милър в изявление, публикувано от „Hollywood Reporter“, предаде БГНЕС.

През тази година Милър неведнъж е бил замесван в скандали. В края на март полицията в Хавай го задържа след хулиганска проява в бар. Според органите на реда актьорът е крещял "неприлични думи" и след това е изтръгнал микрофона от пеещо момиче, след което се е нахвърлил върху мъж, играещ дартс. Полицията временно задържа Езра, но го освободи под гаранция. А през април съдът забрани на Милър да се приближава до двойка, оплакала се, че известният актьор е проникнал в дома им. Твърди се, че Езра Милър е влязъл в дома им във Върмонт и е взел бутилки с алкохол от там.

През април полицията в същия щат отново задържа Милър за това, че хвърлил стол и ударил с него жена. Преди няколко дни актьорът беше обвинен в кражба с взлом във Върмонт, САЩ.

Зад искането да потърси психиатрично лечение стои, освен семейството му, и Warner Bros, които в момента имат бизнес с Езра Милър, имайки предвид, че "The Flash" трябва да излезе по кината следващото лято. Притесненията относно поведението и психическото състояние на Езра Милър поставиха под въпрос какво точно ще направи WB с филма. Изглежда, че той се придвижва напред и този ход на Езра Милър да потърси лечение може да свали част от напрежението от студиото в краткосрочен план


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сложни

    4 0 Отговор
    проблеми имал с психичното здраве "страдалецът"...... И това "оправдава" всичко ?!
  • 2 Хахахаха

    5 0 Отговор
    Да взима Урсула,Бай Дрън и Зелето със себе си и да почват да се лекуват заедно.
  • 3 99 %от,, хората,

    2 0 Отговор
    Са, с,, психични проблеми,,...!
  • 4 Механик

    3 0 Отговор
    Аз казвам ли ви, че джендърията е психично отклонение и трябва да се лекува принудително????
    Казвах ви, ама ви е разправяте, че прайдовете са нещо нормално/
    Е, сега ви се доказва от сериозен източник!
    Честито!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.