Last news in Fakti

17 Август, 2022 14:31 1 559 6

"Стани богат" се завръща в ефира на 5 септември

  • стани богат-
  • михаил билалов-
  • шоу-
  • тривия-
  • знания-
  • куиз

Водещ на легендарната игра за знания остава Михаил Билалов

Легендарната телевизионна игра, която се превърна в световен бранд с милиони фенове – „Стани богат“, ще стартира нов сезон в ефира на bTV на 5 септември. Екипът на шоуто е подготвил широк спектър от интересни и любопитни въпроси, които всяка делнична вечер ще провокират както знанията на участниците, така и тези на зрителите. Напрежението около играта ще се редува с приятни емоции на тези, които обичат да тестват знанията си и имат късмета да седнат на стола срещу водещия Михаил Билалов.

Първият за bTV сезон на една от най-обичаните световни игри може да се похвали с редица рекорди. 196 жадни за знание участници седнаха на стола на богатството и спечелиха общо 552 500 лв. в рамките на 110 часа ефирно време. Още първата седмица след своя дебют, предаването раздаде 55 000 лв., а първи на стола на богатството седна Златин Тодоров, който е роден в годината на старта на играта у нас.

Новото правило за втора сигурна сума, а именно играчът сам да определи каква да бъде тя, не просто е увеличило предизвикателството пред участниците, но им е донесло и допълнителна дързост при вземане на решение относно въпросите. Чрез тази историческа за шоуто промяна близо 2/3 от участниците са си тръгнали със сума над 1 500 лв. Дигиталната игра „Стани богат“ вече 7 месеца също се радва на изключителен интерес от феновете, които с удоволствие играят онлайн версията навсякъде и по всяко време, без регистрация и ограничения.

Студиото на „Стани богат“ отново ще отвори врати за всички ентусиасти, дръзнали да седнат на стола, за да спечелят 100 000 лв., да демонстрират хъс и обща култура и да празнуват знанието. Новият сезон гарантира качествено семейно развлечение, а верният отговор e само един – „Стани богат“ по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    11 1 Отговор
    Ше станеш Богат,ама на 31 септември,тъй ми обеща тате!
  • 2 сила

    6 2 Отговор
    ПОКАЖИ ТЪПАК....нашенския вариант
  • 3 Роза

    6 4 Отговор
    Харесвам това предаване,защото дава знания!Кой колко е спечелил и дали е станал богат,не ме интересува особено!
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 0 Отговор
    По белия свят дават 1 000 000 ! Така се казва и предаването ❗
    За двадесет години знам един който спечели 100 000 , ама и тази сума не му дадоха 👿👿👿
  • 5 ПАК ЛИ

    1 1 Отговор
    НЯМА да има рахат цяла година, ще станеш богат, ама друг път. Отмово икономия на електричество, и без това газът в скъп
  • 6 9485

    1 5 Отговор
    Не и с тоя дръвник, не е за него това предаване не и с тоя страх да не го изхвърлят от предаването