Last news in Fakti

17 Август, 2022 13:45 3 790 1

Лесен трик за почистване на фурната (ВИДЕО)

  • лесен трик-
  • почистване-
  • фурна-
  • лимони-
  • вода

Съвсем бързо и без никакви препарати може да се справите с тази част от домакинството

Лесен трик за почистване на фурната (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Колко от нас обичат да търкат фурната, за да изчистят петната от готвено? Така си и помислихме - никой.

Знаете ли, че има трик, с който да забравим за досадното и уморително търкане, за използването на скъпи препарати със специфична миризма, които са бъкани с химикали и опасни за очите и кожата.

В следващите редове ще ви разкрием тайната на чистата фурна, а именно как да я почистите без почти никакво усилие и изключително бързо, пише Жената Блиц.

За целта ви трябват лимони и вода, които да поставите във фурната. След това я пуснете да поработи малко, докато част от водата се изпари.

После потопете кърпа в сместа и леко забършете. Ще видите, че цялата мръсотия си отива, а фурната ви мирише на лимони. Прекрасно, нали?

@washy_wash #foryou #lifehack #yum ♬ Ultimate life hacks - Kelly Hurst

Ще пробвате ли този трик?


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    8 1 Отговор
    Пробвала съм го има ефект ,за микровеле същата работа само че се слага в една форма кукла Хънгри мама от главата и се изпарява водата .После само минаваш с кухненска хавлия или хартия , и в кофата.Става и с бял оцет и сода бикарбонат минаваш с гъба и готово