Last news in Fakti

21 Август, 2022 12:45 4 752 62

Украинци се нахвърлили на Филип Киркоров в Монако

  • филип киркоров-
  • монако-
  • украинци-
  • нападки

Кралят на руската естрада безмълвно игнорирал нападките и продължил пътя си

Украинци се нахвърлили на Филип Киркоров в Монако - 1
Снимка: БГНЕС

Украинци се нахвърлили на руската мегазвезда Филип Киркоров в Монако, съобщи в своя канал NeMalahov в Telegram известният журналист и тв водещ Андрей Малахов, който рекламира себе си като познавач на тайните на звездите и тяхното задкулисие.

55-годишният роден във Варна певец се разхождал без охрана из княжеството, когато по негов адрес започнали да се сипят обиди. Няколко гневни минувачи, навярно украинци, го нападнали с въпроса „Чий е Крим?“ и му показали малко момченце - бежанче, с призива да го погледне в очите, ако не го е срам. Според светския хроникьор хората крещели на Киркоров, че няма работа в Монако и вербално го пращали на почивка в неговия „Засранск“… Кралят на руската естрада обаче безмълвно игнорирал нападките и продължил пътя си.

Видео със случката, заснето от човек от групата, се появи в Мрежата. Съдейки по акцента на мъжа, той не е украинец. "Докато вие, руснаците, поддържате войната и смятате санкциите за нещо добро, вашият любим Киркоров се разхожда из Монако", написал е към видеото той.

На 3 август Филип Киркоров оглави рейтинга на най-влиятелните руски музиканти. Първенството там в продължение на няколко последователни години държеше бившата му съпруга Алла Пугачова. Вероятно промените в класацията се дължат на факта, че Пугачова напусна Русия след началото на „спецоперацията“ в Украйна, докато Киркоров по същото време започна юбилейно турне из страната, предполагат руски медии.

В същото време поведението на певеца предизвика възмущение сред незомбираната от кремълската пропаганда част от руското общество. Киркоров, за когото е известно, че поддържа агресивната политика на президента Путин, пя в анексирания Крим, където нарече руските военни „герои“. Посред изпълнението си той се обръща към тях с думите: „Благодаря ви, момчета! Вие сте страхотни! Отдавам ви още веднъж своя поклон за всичко, което правите“, а след това пожелава на агресорите „здраве и щастие“. Певецът беше поканил ранени руски войници, участвали в инвазията в Украйна, да присъстват на двата му концерта в Крим – в Ялта и Феодосия, безплатно. „Толкова много искам да се видя с всички кримчани. Но особено ще чакам всички наши герои. Каня на своите концерти ранените наши военни, които възстановяват здравето си в болниците и санаториумите на Крим. Русия е велика страна! Чакам ви“, призова Киркоров във видео, което разпространи в социалните мрежи.

По този повод изтъкнатият опозиционен журналист Александър Невзоров писа: „Киркоров е изключителен глупак, но на него може да му се прости. Факт е, че в черепа на всеки човек има така наречени „резонатори“, тоест кухини. Пеенето може да увеличи обема на тези кухини. Изпълнението на „шедьоври“ е разширило резонаторите на Киркоров по парадоксален начин. Така че Филя не е идиот, а просто анатомичен феномен“…


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плашимир

    28 7 Отговор
    Батальон Монако в действие.
  • 2 Хаха

    50 75 Отговор
    Що не се разхожда из безкрайния Сибир ми ходи в Монако.Лицемерни руски фашаги.

    Коментиран от #60

  • 3 Българка

    47 99 Отговор
    Срамувам се, че подръжник на Путин и касапницата в Украйна е родом от България. Но в същото време родните ни рубладжии-путинофили са по-кремълци от самите руснаци

    Коментиран от #32, #62

  • 4 сила

    36 76 Отговор
    от Варна нищо нормално не е произлязло.....Копейкин и той

    Коментиран от #36

  • 5 отвратен

    107 23 Отговор
    Бандеровци в атака !! Защо не са в Укрия да я защитават ,а в Монако !!
  • 6 Питам

    104 20 Отговор
    Ами защо не им е казал Крим е руски,те не знаят ли? И какво правят "бедни" украински бежанци в Монако?

    Коментиран от #12

  • 7 1234

    89 15 Отговор
    А бедните бежанци ко дирят в Монако?

    Коментиран от #18

  • 8 Крим наш

    18 39 Отговор
    Нищо като им спрат визите тия проблеми ще изчезнат
  • 9 Кочо

    17 47 Отговор
    Такива са нашите герои - душата му в Москва, задника - в Брюксел! Руските хора по форомите се чудят как при толкова стойностно изпълнители, телевизиите показват само такива като Киркоров!? Най често го посочват нарицателно за тази плеяда галеници на властта!
  • 10 ТаУмВзе

    21 12 Отговор
    Аз имам всичкия репертоар на Киркоров.
    Много съм доволен.

    Коментиран от #40

  • 11 Последния Софиянец

    34 20 Отговор
    Френски соросоиди

    Коментиран от #26

  • 12 Българка

    20 75 Отговор

    До коментар #6 от "Питам":

    Крим е украински, плячкосан от Путин и групировката му.
    Много рубладжии не правят разлика от бившия съюз СССР и Русия. Русия бе част от този съюз на социалистически държави, както Украйна, Молдова, Литва, Латвия, Естония, Грузия.... Русия не е притежавала държавите членки на СССР никога, а е била водеща , но отделна държава. Но за Путин и путинистите независимостта на държавите, както и стойността на човешките животи е нула

    Коментиран от #42, #53

  • 13 Палячото

    5 22 Отговор
    И той не знае от къде е, много пари, но дали е напълно,, штаслив,,...!
  • 14 Соваж бейби

    47 16 Отговор
    Ненормални с какво е виновен Филип ,той не е политик нито решава сложни проблеми!По интересното е че се случва в Монако ,там няма мигранти ,рая за богатите да се почустват човеци например разходка без охрана.Някой е платил за този скандал да се случи и са знаели за посещението на Филип.Принца на Монако ще ги оправи ,вътрешните проблеми си ги решава прекрасно ,не се вълнува от този и онзи по време на короната всичко беше отворено , там е друга държава в държавата.Възможно е и да изгонят всички украинци или да не ги пускат да влизат в Монако ,там бели не може да правиш не е Париж.
  • 15 Тиква

    28 4 Отговор
    Пак някой е спал и пише нещо! Стига простотия Факти.бг. Вземете се в ръце малко поне.
  • 16 реру

    22 21 Отговор
    По наградите ще ги познаем...

    Коментиран от #39

  • 17 А тъпите

    37 5 Отговор
    Украинци кво правят на Монако
  • 18 Плашимир

    20 0 Отговор

    До коментар #7 от "1234":

    Защитават Европа от парите на врагЪ!
  • 19 от друг ъгъл

    36 5 Отговор
    Укри "бежанци" в Монако, ай стига ве, в туй око яхтичка плава ли ? Хаха
    Ти пасквили нямат край от сутрин до мрак!

    Коментиран от #21, #25

  • 20 Зеленоблуза укромеба

    26 4 Отговор
    Това са били "Пиленцата от Украйна"
  • 21 Соваж бейби

    23 6 Отговор

    До коментар #19 от "от друг ъгъл":

    Пълни глупости ,там няма да видиш и от другите мигранти в гетата кото са с години в Франция.Зелински яко плаща на хората си да правят мизерия в Европа ,това е моят извод.
  • 22 Доротея

    6 31 Отговор
    Руснаците са изключително глъм народ! Известен ви е израза ,,как бурлаки на Волге" .От там идва името на Петар Волгин! Що за идииотизиран народ трябва да си, че вместо да впрегнеш биволи, волове, коне и магарета да дърпат с въжета кораба по реката, ти сам да се впрегнеш като добитък и да влачиш кораба!?

    Коментиран от #24, #27

  • 23 Голем смех

    4 31 Отговор
    Няма какво да се добави към думите на Невзоров. Срамно е, че тая жалка особа се представя за българин и ни е направил за смях...
  • 24 Верно ли

    31 3 Отговор

    До коментар #22 от "Доротея":

    Хахахаха, защото в момента ние прекрасно виждаме ние какъв "прекрасен" народ сме, а??? Направо да ни завиди човек! Не знам отде това самочувствие вадите да коментирате руснаците, или когото и да било, при положения, че ние сме след последната дупка на кавала!
  • 25 Аха

    3 15 Отговор

    До коментар #19 от "от друг ъгъл":

    Значи никакви бежанци не са били, а чистокръвни ушанки. Те са го подбрали...
  • 26 Скрий се бе, ушанко

    9 11 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Френски, пък говорят на руски. Черепната ти кутия е по-празна от тая на Филя...
  • 27 ФАКТ

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Доротея":

    Това са били бедняци,които намали пари и кокошка да си купят,камо ли кон или друго.Нещо като нашите просяци,рожба на демокрацията.
  • 28 Верно ли

    13 4 Отговор
    Днес явно след смъртта на Дугина са ви изкарали на тройна надница да се.ете по форумите!
    А укрите, командировани в Монако, да "създават" политкоректни новини, много умни, дет не го знаят Киркоров, че е наше момче :)))
  • 29 Дика

    8 17 Отговор
    Варненски джендър

    Коментиран от #34, #37

  • 30 Пелтекът и колежките и

    2 10 Отговор
    Са,, по умни,, от този,, алаванта мама, чиста печалба,,.. приказки от,, кладенеца на,, оз,,....!
  • 31 Маскираният евец

    20 5 Отговор
    тея укри почват да стават много дразнещи пърчета. Зорлем карат света да ги намрази
  • 32 Ани Лингус

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    споко, и ние се срамуваме от теб. Така че всичко е точно

    Коментиран от #35

  • 33 Българин

    6 21 Отговор
    Съществата, които защитават путинското мекере, ако наистина са русофили и обичат руската култура да си зададат дали Владимир Висоцки щеше да възпява Путин и да подкрепя войната на Русия срещу Украйна? Дали Булат Окуджава щеше да възпява разрушаването на украинските градове и убийството на ykpаински деца?

    Коментиран от #45

  • 34 Е и

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Дика":

    какво?
  • 35 Българин

    7 20 Отговор

    До коментар #32 от "Ани Лингус":

    Русофилите винаги сте се срамували от България и българите и не сте пропускали и най-малкият повод да ги оплюете!
  • 36 Мощ

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "сила":

    От Варна, гУвьедце обратн0Уезбен0, е произлязъл легендарният Идеал Петров. Но като те чета - и ти вече си "легенда" в този сайт - чрез "силните" ти напъни да имитираш мисловна дейност , от които винаги произлиза нещичко "благоуханно" и "красящо" задната част на гащите ти;-)...

    Коментиран от #46

  • 37 Факти

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Дика":

    Защо ми изтрихте номер 34, нищо особено, само Е и..
    .
  • 38 .......

    4 4 Отговор
    Малко му е.Този е сатанист.
  • 39 руре

    14 13 Отговор

    До коментар #16 от "реру":

    А тебе - по грантовете
  • 40 В КЪВ СМИСЪЛ

    4 12 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    .....еротични клипове с хомосексуална тематика,А....💏💏иначе В (......)РУ.ИЯ нямало ХОМОСЕКСУАЛНИ🤔
  • 41 Шумен

    12 0 Отговор
    Да му се нанизят на копието у гащите му най добре
  • 42 Кобрабг

    18 8 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Крим е Руски прочети малко история
    Тогава коментирай или не можеш да четеш

    Коментиран от #50

  • 43 Тома

    22 3 Отговор
    Укри в Монако.Смятай какви крадци на народна пара се подвизават там
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 *****

    18 2 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    А един българин , ако не беше индо"българин"(най-малкото по манталитет) дали щеше да "усвоява " грантовете на тези, дето заковаха България на първо място в ЕгУ, но по бедност, и я превърнаха в страната с най-бързо изчезващо население в света🤔?
  • 46 сила

    1 13 Отговор

    До коментар #36 от "Мощ":

    ПРОВИНЦИАЛИСТИ.......нарицателно , не СЕЛЯНИ , а именно ПРОВИНЦИАЛИСТИ.........засега толкоз , после ще ти обясня по подробно

    Коментиран от #47, #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Мощ

    12 1 Отговор

    До коментар #46 от "сила":

    Обеснявай се "силно" на "партньора" ти, докато те (...) "подр0бно", на форума си му ясен отдавна;-)...

    Коментиран от #49

  • 49 сила

    1 12 Отговор

    До коментар #48 от "Мощ":

    ОБИЧАМ ТЕ.....

    Коментиран от #54, #56

  • 50 Е, скоро

    6 16 Отговор

    До коментар #42 от "Кобрабг":

    ,няма да е руски. Понимаеш?

    Коментиран от #55

  • 51 Иватушка 🇷🇺

    21 1 Отговор
    Киркоров е кралят не на руската естрада, а на нас – Z-джендърите.
  • 52 Ти си

    11 0 Отговор
    Идиотите са най-могъщата организация - имат представители по цял свят ...
  • 53 Гост

    16 6 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Не че нещо ама Крим си е на Русия ако имате свободно време вместо да пишете глупости по форумите прочетете нещо което ще ви е от полза ако не за друго поне да не се излагате имам доста приятели от Украйна който казват че е така дори в момента работя с около 50 украйнеца който пък хич не искат и да чуят за Украйна от както актьор пето е на власт а пък вие може да си пишете и да си гледате тв. и да вярвате на всякакви глупости колкото си искате
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Е, скоро няма

    13 1 Отговор

    До коментар #50 от "Е, скоро":

    да познаеш. Понимайш;-)???
  • 56 Мощ

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "сила":

    По-"сил... но" ;-)!!!

    Коментиран от #57

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Българин

    3 0 Отговор
    Тия укри чий го търсят в Монако, що се не бият за кликата на зеленски, ами си харчат милионите в капиталистическа държава, а бедните им сънародници- те да воюват и умират.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.