Last news in Fakti

21 Август, 2022 13:15 6 819 2

На тези зодии им е писано да станат известни

  • зодии-
  • известни-
  • знаменитости-
  • рак-
  • лъв-
  • овен

На тях им е писано да станат знаменитости

На тези зодии им е писано да станат известни - 1
Снимка: Shutterstock

Някои зодии просто са родени под щастлива звезда. На тях им е писано да станат известни, да забогатеят, да радват публиката с талантите и уменията си, да печелят популярност и внимание. Вижте от кои зодии стават знаменитости, според „Your Tango“.

Рак

Според изследване на Edubirdie, 11,05% от известните личности са зодия Рак. Сигурно не го очаквате, тъй като Раците са по-срамежливи, интровертни, обичат да стоят вкъщи и не са сред най-смелите и ексцентрични хора. Но те могат да печелят внимание по друг начин. Те може да са вкъщи постоянно и да се крият от света, но стават известни чрез интернет изявите си. Постват снимки, клипове, показват талантите си и печелят последователи. Инфлуенсъри са и се радват на внимание, постват постоянно. Селена Гомес и Ариана Гранде са зодия Рак.

Лъв

Всички знаем, че Лъвовете обичат славата и търсят начини да станат известни, искат да се забелязват и да изпъкват. Те не само жадуват за внимание и слава, те знаят как да задържат тези неща. Смели са, горди, работливи, приключенци, уверени, щедри, обаятелни. 10,8% от знаменитостите са зодия Лъв, показва проучването. Лъвовете са управлявани от Слънцето и винаги искат да са център на внимание. Знаят какво да дадат на хората и кое се харесва. Деми Ловато и Вайола Дейвис са Лъвове.

Овен

Огнени знаци, които правят впечатление. Те са достатъчно силни, за да се справят с теглото и лошите неща, които идват чрез славата. Смели и страстни зодии, винаги действат, искат да са победители, амбициозни са и преследват мечтите си. 8,95% от известните личности са зодия Овен, показва изследването. Овните са бойците на зодиака, те са лидери, знаят как да командват. От тях стават чудесни политици, лидери на организации и т.н. – не търсят слава в социалните мрежи. Джеки Чан и Лейди Гага са зодия Овен.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Катя от столипиново

    3 3 Отговор
    ,, Кога,,...?!
  • 2 Анонимен

    7 2 Отговор
    Как да вярвам на зодии и време, като снощи казаха, че в 9 часа, днес ще вали, а е валяло през нощта. Прави са били някои млади навремето. Не вярвай на зодии и време.