Last news in Fakti

26 Август, 2022 10:15 36 237 5

Ники Кънчев потъна в скръб

  • ники кънчев-
  • скръб-
  • борба с рака

"Застигна ме черната вест, че ей това Слънце, Цвети Страхилова от Перник си е тръгнала от нашия свят", пише водещият в социалната мрежа

Ники Кънчев потъна в скръб - 1
Снимка: NOVA

Ники Кънчев потъна в скръб, след като научи новината, че вечно усмихнатата Цвети Страхилова от Перник е изгубила битката с ракa. Девойката е починала в сряда, пише Блиц.

Водещият, който от скоро отново ще е в ефира на Нова ТВ начело на предаването "Голямото преследване", публикува снимка на Цвети в профила си и призна, че е много тъжен от случилото се.

Ето какво пише той:

"Тъжно, тъжно, тъжно.

Застигна ме черната вест, че ей това Слънце, Цвети Страхилова от Перник си е тръгнала от нашия свят. Цвети е загубила дългата борба с рака.

Това е момичето, което обедини цял Перник, цяла България и миналата година на стадиона в града на 23 юни организирахме голям концерт в нейна подкрепа. Стекоха се хиляди и протегнаха ръка това момиче да живее. хиляди непознати помогнаха на Цвети, а Перник застана като щит зад своето дете.

България се трогна от историята ѝ, защото по-малката ѝ сестричка Деси реши да ѝ дари костен мозък. След лечение в Германия нещата за Цвети видимо се подобриха. Даже тази година на 8 юни тя пя заедно с децата от ансамбъл "Граовче" на детския фестивал "Арлекин". Тогава през сълзи Цвети благодари на всички за помощта.

Да, ама не. Ракът не прощава. Ракът дебне зад ъгъла.

Взе си едно българско дете.

Едно малко Слънце.

Почивай в мир, дете!"


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    51 6 Отговор
    вие ,ЕКСПЕРТИТЕ...ще кажете защо при еднакъв протокол на лечение в бг умират , а в Германия живеят????Защо вашите недосегаеми бг-еци се лекуват в Германия ,а не в бг или Турция????Да кажете на мен,Горския човек.....

    Коментиран от #3

  • 2 Папиханус

    12 14 Отговор
    Важното е да има водещи на Бай Брадър
    !
  • 3 Биде

    25 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Какво да ти кажа моя братовчедка след лечение и уж ремисия почина тъкмо в Германия! Явно много фактори оказват вляние! А колко жалко че толкова младо, хубаво и талантливо същество е напуснало този свят! Бог да те просто Цвете!
  • 4 ПЕТРОВ

    2 7 Отговор
    Отвратен съм от този Кънчев, как само си прави PR от смъртта на това младо момиче. Ники Кънчев, човекът който от много години е в пета глуха и сега се еуредил да е водещ на поредното порно, смята че е хванал Бога за м...дата като жалее... Да го питам, ти пич какво направи за това Ангелче, та сега тъжиш?! Гледай си боядисаната брада и коса дърт козел. Хората не пасат трева.
  • 5 оценка

    2 0 Отговор
    Ники Кънчев потъна в скръб,а България потъна в бедност и безхаберие.