Last news in Fakti

27 Август, 2022 13:58 2 302 5

Бивше гадже на Илон Мъск продава негови стари СНИМКИ на търг

  • илон мъск-
  • бившо гадже-
  • бивша-
  • снимки-
  • търг

Жена, с която Мъск е имал връзка през 90-те, продава негови снимки и подаръци, които е получила през едногодишната им връзка

Бивше гадже на Илон Мъск продава негови стари СНИМКИ на търг - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившата приятелка Дженифър Гуин на основателя на Tesla и SpaceX Илон Мъск, с която той е има връзка през 90-те години на миналия век, пусна стари негови снимки, заедно с подаръците му - огърлица и картичка за рожден ден – на търг. Гуин се надява да събере поне 10 000 долара и със спечелените пари да изпрати осиновения си син в колеж, пише БГНЕС.

Гуин призна, че дълги години е пазила снимки и подаръци на милиардера, без да смее да ги продаде, но е решила, че сега е подходящият момент за това, тъй като името на бившия ѝ не спира да се радва на огромен медиен интерес.

Гуин и Илон Мъск са имали връзка като студенти в Университета на Пенсилвания. По време на романса им, продължил една година, тя успяла да опознае майка му, модела Мей Мъск, братята и сестрите му, а също и да научи всичко за плановете му за електрически автомобили.



Дженифър каза, че връзката с Илон Мъск е била топла, но ѝ липсвала нежност: „Запознахме се през есента на 1994 г., когато живеехме в едно общежитие. Отначало бях привлечена от срамежливата му природа. Той беше моят тип по това време“, каза тя пред Daily Mail.

Гуин добави, че "винаги е знаела, че той ще успее": „Той беше много съсредоточен върху обучението си и дори тогава през цялото време говореше за електрически превозни средства. Той имаше големи планове”. В същото време тя отбелязва, че Илон Мъск се нуждаел от някой наблизо, който да го „подкрепи“.

Дженифър и Илон се разделили малко, след като той се преместил в Калифорния през 1995 г. Дженифър отишла да го посети и тогава той я помолил да се разделят.

„Фактът, че не бяхме физически близки беше проблем за връзката, защото той не обичаше да говори по телефона. Той казваше, че това е загуба на време. Беше трудно, изобщо не беше това, което едно 20-годишно момиче искаше да чуе. Бях много влюбена в него“, призна Гуин.

Според нея, макар двамата да не са говорили от десетилетия, тя не вярва, че той е доволен от сегашния си живот.

„Не съм съгласен с много от това, което казва сега. Не ме разбирайте погрешно, той е брилянтен. Просто мисля, че той търси любов или някаква подкрепа. Сигурен съм, че не му пука какво говоря, просто искам да е малко по-щастлив. Мисля, че се опитва да намери нещо. Много съм доволна от живота си, но не знам дали той може да каже същото за себе си”.

Скоро след като се раздели с Дженифър, той се жени за Джъстин, първата му съпруга, която му ражда пет деца. Мъск също има две деца от певицата Граймс и близнаци от служителка на компанията му, които се родиха тайно миналата година. Днес Илон Мъск е най-богатият човек в света, неговото състояние, според Forbes, е 262,9 милиарда долара.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глупачка

    9 0 Отговор
    кажи че те е насилвал ма, то сега модерно
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бавносвяткащия юстас

    1 0 Отговор
    Къде ще е търга....?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Луд

    0 0 Отговор
    Тоя мъск е много смешен! Опитва се да имитира Тръмп