Last news in Fakti

31 Август, 2022 08:12 15 221 3

Кой е най-подходящият партньор за зодия Дева?

  • партньор-
  • зодия-
  • дева-
  • любов-
  • връзка

Определено не е Овен, с Риби може само секс

Кой е най-подходящият партньор за зодия Дева? - 1
Снимкa: Shutterstock

Хората, родени между 23 август и 22 септември, принадлежат на зодия Дева и са под влиянието на Меркурий, което ги прави търпеливи, наблюдателни, дискретни, критични, дисциплинирани и скромни.

Девите са склонни да бъдат трудолюбиви, ориентирани към детайлите и водени от логиката. Те търсят и най-малкия недостатък във всяко нещо, което може да ги накара да бъдат прекалено критични дори към самите себе си.

Хората, родени под този знак, се дразнят от мръсотията и хаоса. Ценят хигиената и се чувстват истински комфортно само в чиста и подредена среда, пише vesti.bg.

Положителни личностни черти на Дева:

  • Честни
  • Лоялни
  • Трудолюбиви
  • Добри съветници

Отрицателни личностни черти на Дева:

  • Работохолици
  • Прекалени перфекционисти
  • Нервни

Жената Дева е перфекционист и винаги търси съвършенство, като винаги дава 100% от потенциала си, така че нещата да вървят добре. Тя е изключително взискателна към хората и към себе си и се изправя пред всяка ситуация с прагматизъм и решения.

Вярност, честност и щедрост – това са характеристиките, които определят мъжа Дева. Малцина обаче могат да го опознаят в дълбочина. С тях е най-добре да се действа бавно, тъй като може да се изплашат.

Съвместимост между зодия Дева и останалите знаци:

Дева и Овен

В тази двойка кавгите са чести. В действителност те спорят за почти всичко: чувства, пари, ревност. Повече от очевидно е, че имат различни характери. Трудно би се постигнала хармония.

Дева и Телец

Когато тези два знака се съберат в двойка, резултатите са брилянтни. Тези хора са сродни души и точно поради тази причина се свързват по много интензивен и естествен начин.

Дева и Близнаци

Нещо, което допринася много за гладкото протичане на техния съюз, е комуникация, която поддържат. Близнаците и Девата могат да прекарват часове в разговори за всичко: бъдещето, миналото, колко много се обичат и т.н.

Дева и Рак

Ако образуват двойка, възможността да се радват на съвместно бъдеще е огромна. Те се подкрепят, разбират и насърчават взаимно през цялото време.

Дева и Лъв

Сложно, но не и невъзможно. Най-негативната част от тяхната връзка е склонността на Лъва да поема водещата роля, а това може да бъде критикувано от Девата.

Дева и Дева

Те се разбират като цяло много добре, тъй като имат сходни вкусове, начин на живот и поведение. Те могат да бъдат щастливи по свой начин.

Дева и Везни

Това са двама души, които обожават съвършенството, така че винаги ще се опитват да подобрят своя съюз. Дева и Везни ще се насладят на пълноценна и разнообразна връзка.

Дева и Скорпион

Ако някой може да достигне до емоциите, скрити зад изключително рационалния подход на Девата, това е Скорпионът. Двамата са много интересна двойка що се отнася до интимност – единият крие своята сексуалност, а другият играе ролята на самия секс.

Дева и Стрелец

Те обикновено имат проблеми, тъй като възгледите им за живота просто не съвпадат. Девата е толкова спокоен човек, че Стрелецът само с присъствието си му лази по нервите.

Дева и Козирог

Ако образуват двойка, те имат големи шансове, тъй като разбират перфектно индивидуалността на другия. Девата и Козирогът може да не са хора на милите думи и постоянните ласки, но ще показват любов един към друг по много различни начини.

Дева и Водолей

Девата и Водолеят са любопитни личности, което ги кара постоянно да експериментират в различни области. Водолеят обича приключенията и увлича Девата със себе си, а кое приключение е по-вълнуващо от любовта?

Дева и Риби

Стабилността, типична за знака Дева, изчезва с някой толкова нестабилен като Риби. Те изпитват интензивно сексуално привличане, което може да стане причина да се съберат, въпреки че по-късно всеки тръгва по различен път.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мечан Пухарян

    2 3 Отговор
    Парите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Девата са аут от всичко

    4 5 Отговор
    Затова при тях партньор не се задържа,... недолюбвана е и мъжката и женската...!