Last news in Fakti

31 Август, 2022 15:31 4 883 8

Влади Въргала похвали майка си за огромно постижение

  • влади въргала-
  • влади карамфилов-
  • актьор-
  • рожден ден-
  • майка

Семейството на Влади Карамфилов отпразнува рождения ден на майката на актьора

Майката на Влади Въргала - Анета, изигра първия си танц след тежкия инсулт, който претърпя преди две години. Родителката на актьора е със 100 процента инвалидност след мозъчния удар, пише Шоу Блиц.

Майката на Въргала отпразнува 81-вия си рожден ден. Празникът на майката на автора на филма "Операция "Шменти-капели" се състоя в края на миналата седмица. Щом чува парчето на Мая Нешкова "Честит рожден ден" и надъхана от сина си, Анета вдигна бастуна в ритъм с музиката. По-късно двамата излязоха на дансинга и затанцуваха.

"Няколко месеца, след като победи инсулта преди две години, изтанцувахме първия си танц. Тя едва стои на краката си, но днес танцува. Ридаеше и беше щастлива. Аз също", хвали я Влади.

На купона присъства цялото семейство на актьора - от децата на майката на Въргала до правнуците ѝ. Разбира се, най-близките приятелки на Анета също са до нея по време на празника ѝ. За финал всички поднасят пред Анета красива и много вкусна торта.

"През целия ден ѝ звъняха хора от различни възрасти, градове и държави. Да има толкова хора, които на тази ти възраст искат да те поздравят, е комплимент, че не си пропиляла живота само за себе си. Мама беше щастлива и ведра. Смях, прегръдки, наздравици, пожелания, любов и торта. Тя беше щастлива и развълнувана", казва още Въргала.

Влади продължава да е благодарен на Господ, че майка му е жива и здрава въпреки тежкия инсулт. Актьорът пожелава на майка си да бъде все така ведра, да не спира всяка сутрин да прави гимнастика, рехабилитация, раздвижвания и масажите, които я държат във форма.

"Не спирай да гледаш следобед турските сериали. Да се смееш на шегите ми и да получавам целувката си преди лягане и когато се събудя! Само това", завърши Въргала.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Роза

    17 2 Отговор
    Браво на Анета и на сина и Влади!Даса живи и здрави напук на всички завистници!

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимен

    7 0 Отговор
    Има хора с рак, удари и бяха с 30% и 70% след обжалване. Многоо здрави хора са с 100%, знаем им врътките, връзките. Нищо не може да се промени в тая байганювска държава.
  • 5 Покажете личната карта

    2 2 Отговор
    На майка му...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Механик

    4 8 Отговор
    Тоя пpoшляк- нищоправец, още ли е жив бе?
    С какво се занимава тоя? От къде има пари за живеене?
  • 8 Пуснете я с червена коса

    2 3 Отговор
    Фотошоп -, да видите нещо ентересно......!