8 Септември, 2022 16:48 3 106 5

58-годишният Никълъс Кейдж стана татко за трети път

  • никълъс кейдж-
  • баща-
  • бебе

Той и 27-годишната му съпруга художничка, посрещнаха първото си бебе - дъщеря им Аугуст

58-годишният Никълъс Кейдж стана татко за трети път - 1
Снимка: БГНЕС

Никълъс Кейдж стана отново татко на 58 години. Той и 27-годишната му съпруга художничка, посрещнаха първото си бебе - дъщеря им Аугуст Франческа Копола Кейдж се появи на бял свят в сряда, 7 септември, в Лос Анджелис, потвърждава ексклузивно пред сп. "People" представител на двойката.

"Никълъс и Рико са щастливи да съобщят за раждането на дъщеря си", казва техният представител. "Майката и дъщерята се чувстват добре."

Момиченцето е първото дете на Рико и третото на Кейдж, тъй като той вече е баща на синовете Кал-Ел, на 16 г., и Уестън, на 31 г., от предишни връзки.

През януари сп. "People" ексклузивно съобщи, че двойката очаква първото си дете, пише life.dir.bg.

"Бъдещите родители са развълнувани!", заяви тогава техен представител. След това през април актьорът сподели новината, че ще има момиченце, докато промотираше филма "The Unbearable Weight of Massive Talent" в шоуто на Кели Кларксън.

"Ще съобщя една голяма новина за всички", каза той. "Ще имам момиченце."

По-рано тази година звездата заяви пред Access Hollywood, че е "изключително развълнуван" да стане отново баща.

"Момчетата ми пораснаха и ми липсва ходенето до магазина за играчки. Липсва ми пеенето на приспивни песни и люлеенето", каза той по-рано този месец. "С нетърпение очаквам да се върна към това."

Носителят на "Оскар" мина под венчилото с Рико по време на "много малка и интимна сватба в хотел Wynn в Лас Вегас" на 16 февруари миналата година в чест на рождения ден на покойния му баща.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    4 8 Отговор
    Много е зле този Никълъс - не стига, че прилича на восъчна фигура,
    ами и какво нещо си е взел за съпруга...
  • 5 Жжжж

    2 6 Отговор
    Тая че му изцоца парите заедно с сиггането, което е окотила. Тая ако нямаше кинти и жрица от околовръстното нелоши да го обслужи