Last news in Fakti

11 Септември, 2022 15:47 15 812 10

Анджелина извикала папараци да я снимат с женения Брад Пит

  • брад пит-
  • анджелина-
  • анджелина джоли-
  • папараци-
  • връзка

Първата папарашка снимка на двойката била нагласена от самата Джоли

Анджелина извикала папараци да я снимат с женения Брад Пит - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Анджелина Джоли сама инструктирала папараци къде и как да я „хванат“ на обща снимка с Брад Пит, докато той още бил женен за Дженифър Анистън. Това съобщава PageSix, позовавайки се на мемоарите на съоснователя и издател на сп. Rolling Stone Ян Уенър, които трябва да излязат на книжния пазар под заглавието Like a Rolling Stone на 13 септември, пише в. Сега. Онлайн медията публикува в аванс няколко пикантни истории за знаменитости, с които го е срещала легендарната му кариера – за Арнолд Шварценегер, Том Круз, Боб Дилън, Бет Мидлър, Пол Саймън и др., сред които е и тази за оповестяването на „Бранджелина“.

Кадърът бил направен в началото на романа между Джоли и Пит през 2005 г., когато той все още бил смятан за верен съпруг на Анистън. На фотографията прелюбодейците са увековечени заедно на плаж в Кения. Както твърди Уенър, който по онова време е собственик и на изданието Us Weekly, един от фотографите на редакцията получил информация за това къде те са на ваканция.

Фотографът бил надлежно запознат не само с мястото на африканското крайбрежие, където са отседнали кинозвездите, но и с подробности от ежедневното им разписание. По думите му, осведомителят била самата Анджелина Джоли, която лично предложила къде и кога да я снимат „тайно“ с Брад Пит. До този момент предполагаемата нова двойка вече е дала причина за доста слухове, но за извънекранната връзка между двама от най-красивите актьори в света все още няма никакво потвърждение черно на бяло. „Вече имахме снимка, имахме доказателства. Имахме световна сензация, дебюта на Бранджелина“, пише Уенър в книгата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат за първи път през 2004 г. на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“ и тогава между тях се завързва любовен роман. Година по-късно Пит обявява раздялата си с Дженифър Анистън след пет години съвместен живот.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не че е стока ама

    69 3 Отговор
    на фона на тая холивудската сатанинска кукла психо-патка брат направо си изглежда почти нормален
  • 2 да де

    62 2 Отговор
    На това му викат кОрвенски номера.
  • 3 надарена кака

    13 4 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мдаа

    42 1 Отговор
    И въпреки всичко не й се получи, тресна гредата! Такава е съдбата на всички 🐩-ки!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Нашийник

    13 1 Отговор
    Плава костенурка, а на гърба й змия.
    - Ако я хвърля, ще ме ухапе! - мисли си костенурката.
    - Ако я ухапя, ще ме хвърли! - мисли си змията.
    А отстрани изглежда като крепка, женска дружба.
  • 9 Луда

    9 0 Отговор
    наркоманка.
  • 10 Джоли, каквото и да прави,

    4 0 Отговор
    класата на Уилям Брадли Пит не може да достигне! Човекът си е постигнал всичко сам в кариерата. При нея обаче, не стоят така нещата. PR-те й са много добри. Толкоз.