Last news in Fakti

12 Септември, 2022 10:31 13 150 14

Бивша на Ди Каприо разказа какво е да си негово гадже

  • леонардо ди каприо-
  • гадже-
  • младо гадже-
  • бившо гадже

Гадже на Леонардо от 90-те го защити за връзките му с млади жени

Бивша на Ди Каприо разказа какво е да си негово гадже - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Леонардо ди Каприо се раздели с дългогодишната си приятелка Камила Мороне и вече е с друга. Говори се, че той е привлечен от млада украинка. Поредното му завоевание му "спечели" критики. Но се появи негова бивша приятелка, която го защити, пише Tialoto.bg.

Кристен Занг, която излизаше с холивудската звезда през 90-те (от 1994 до 1999 г.), проговори за това дали той предпочита да излиза с жени под 25-годишна възраст.

„С Лео излизахме четири години. Срещнах го случайно чрез приятели, когато бях на 19 години и започнахме да излизаме, когато и двамата бяхме на 21“, написа тя в социалните мрежи. И разкри, че като всяка млада двойка, двамата са имали хубави моменти и пререкания.

„Посетих Лео за дълги периоди от време на различни снимачни площадки, в различни страни. Обичах приятелите му и той моите. Бяхме като едно голямо щастливо семейство. Лео беше много мило и внимателно гадже“, разказва блондинката за сп. People, която преди години работеше като актриса и модел.

Занг разкритикува медиите и техните спекулации относно връзката на Ди Каприо и Мороне. И добави, че именно тя зарязва Ди Каприо, при това малко преди да навърши 25.

„Това беше избор, който направих. Не мога да го обясня точно, просто чувствах, че съм готова връзката ни да приключи. Сякаш бях надраснала тази версия на себе си, холивудската гимназистка. Исках да разбера коя съм и какво искам“, обяснява тя.

Бившата приятелка на звездата пише в социалните мрежи, че е хубаво хората да спрат да се майтапят, че Лео си пада по млади момичета. „Що се отнася до Лео и последната му раздяла, кой знае какво се е случило. Може би наистина се е грижила за него, но просто е била готова за следващата глава от живота си, може би е временно или може би не е наша работа“, пояснява Кристен.

Русокоската все пак смята някои мемета с Ди Каприо за забавни, но е на мнение, че никой не може да се бърка в личния му живот.

Ди Каприо и Камила Мороне бяха заедно цели 4 години. Винаги, когато я питаха за тяхната връзка, тя отговаряше, че хората трябва да стоят далеч от нея. „Малко неприятно е, защото наистина се опитваш да вършиш добра работа, да бъдеш мил и добър човек, а междувременно... хората ти желаят негативни неща“, каза тя в свое интервю.

Жизел Бюндхен, Блейк Лайвли, Лорена Рей, са само част от известните красавици, с които Леонардо ди Каприо е бил през годините. А дали новата в живота му е просто флирт или нещо повече, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мнение

    13 2 Отговор
    Всеки има право на мнение и това бившо гадже не може да спре хорското мнение, независимо дали е правилно или не.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ха ха

    14 4 Отговор
    Избива комплекси; Пред по-младите се проявява, като опитен коцкар, ама ако е с някоя на неговата възраст може и да го хване, че не е чак толкова опитен.
  • 6 Паралия

    12 2 Отговор
    хахаха, как пък точно на 25г. уж Ти си го зарязала, ала бала, човека си пада по Агнета, това е !!
  • 7 KАЛИГУЛА

    6 6 Отговор
    Само така братле и аз да бях на твое място щех с младички да излиза имм
  • 8 Огнян

    8 3 Отговор
    Лео, харесва сигурно по-младите, защото не понася критиката...
  • 9 антрашпиц

    8 2 Отговор
    Вечният ерген ....ама годините минават....
  • 10 Очудена Окраса

    3 1 Отговор
    може пък майка му да не ги одобрява, млади и свежи са момичетата, но пък може да имат недостатъци; а може и той да не е готов за брак :)))
  • 11 Да си хипер

    3 2 Отговор
    Известия ДиКаприо и да излизаш с баби пък изобщо не се вързва! Има жени над 30 изглеждат добре, но платата на една девойка си е съвсем по привлекателна за един зрял мъж от калибъра на Леонардо !
  • 12 Не го

    4 1 Отговор
    харесвам като мъж и като актьор. Явно и като човек не струва.
  • 13 анонимен

    4 0 Отговор
    Да, всеки има право на мнение,
    но никой не знае истинската причина!Затова отива към клюкарене!Най-добре всеки да гледа собствената си паница!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.