Last news in Fakti

13 Септември, 2022 09:46 7 040 8

Христо Стоичков без хонорар от "Фермата"

  • христо стоичков-
  • фермата

Стоичков не взел нито лев за участието си в риалитито

Христо Стоичков без хонорар от "Фермата" - 1

Една от най-коментираните теми в социалните мрежи е влизането на футболната легенда Христо Стоичков във „Фермата“. Вече трети ден интересът към неговата изява не стихва, а мненията са разнопосочни. В центъра на дебата е дали има и какъв е размерът на хонорара, който той е получил от продуцентите и водещи на шоуто - Иван Христов и Андрей Арнаудов. Публична тайна е, че родните звезди искат колосални суми, за да участват в риалити формати на националните телевизии. През годините в медийното пространство са цитирани суми от 50 000 до 300 000 лева, които са получавани от популярни личности за тяхното гостуване в различни програми.

Случаят с Христо Стоичков обаче ще се окаже прецедент. Освен, че никога международна звезда от неговата величина не е участвала в родно риалити, оказва се и че той не е получил никакъв хонорар за гостуването си във „Фермата“.

Според източници от продукцията, Камата влиза във „Фермата“ без никакви предварително поставени условия, както и без претенции за финансова компенсация. Неговите мотиви били, че това е шоу, което популяризира изконните български добродетели и вдъхва доза патриотизъм на всички сънародници по света. Самият той не е пропускал епизод от всички осем сезона на предаването. „Аз съм един от вас. Дайте ми един комат хляб, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото“, бяха първите думи на Стоичков при влизането му в риалитито.

Очаква се Стоичков да напусне „Фермата“ тази вечер в 21:00ч.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    18 12 Отговор
    Голям Човек с голямо сърце!

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 етикет

    3 1 Отговор
    Не му трябва хонорар,той си има достатъчно пари. Дъщеря му ще го осигурява. Или някой американски фонд. Но....кажды труд надо заплащается. Така е по закон и той трябва да се спазва,независимо кой е той или коя е тя.Щом полага труд,той се заплаща. Точка по въпроса.
  • 5 въпросче

    7 6 Отговор
    „Аз съм един от вас. Дайте ми един комат хляб, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото“,и лучец еж,водица пий! И пак поглеж. -Дий воле,дий! А филия намазана с мас ,няма ли?
  • 6 Машала

    3 3 Отговор
    Защо му е хонорар? Нали дъщеричката е на хубав пост! То голямото сърце си има и голям джоб!
  • 7 Аде нèма нужда

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Да, много "голям"... Помним как би папараци на улицата пред хотела на сватбата на дъщеря си и в един ресторант в Барселона... (И на мен са ми неприятни разните досадници, но това не означава, че всеки може да ги рита и шамари.)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.