13 Септември, 2022 17:15 2 712 1

Линда Еванджелиста се завърна на подиума след 15-годишно отсъствие (ВИДЕО)

  • линда еванджелиста-
  • моден подиум-
  • ревю-
  • дефилира-
  • след 15 години-
  • обезобразена-
  • разкрасителни процедури

Разкрасителни процедури бяха обезобразила лицето на една от най-красивите жени

 Линда Еванджелиста се завърна на подиума след 15-годишно отсъствие (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Линда Еванджелиста изненада всички, като дефилира за първи път от 15 години. 57-годишният супермодел се появи на Седмицата на модата в Ню Йорк и подобаващо закри ревюто на Fendi, пише iwoman.bg.

Тя беше облечена в рокля от тафта, вдъхновена от цвета на бижутерската компания Tiffany & Co. Визията ѝ беше допълнена с диамантени обеци и сребърни копринени ръкавици. С участието на Еванджелиста Fendi отбеляза 25-годишнината на емблематичната си чанта Baguette.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Последната поява на звездата беше през 2007 г., когато тя участва в ревюто по случай 60-годишнината на Christian Dior.

Преди време модната икона от 90-те разкри, че се е оттеглила, защото се е подложила на разкрасителна процедура, която брутално е обезобразила лицето ѝ и я довела до дълбока депресия.

Наскоро пък Еванджелиста се появи на корицата на септемврийския брой на британския "Vogue", като сама сподели, че тя всъщност не изглежда така.

По време на снимките гримьорите използвали тиксо и специални ластици, за да издърпат кожата на лицето и да ѝ придадат естествен вид. "Шията и челюстта ми не са такива в реалния живот - не мога да ходя навсякъде с тиксо и ластици", казва супермоделът пред списанието.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    1 0 Отговор
    Като няма да показвате снимки вече,не разбивайте статиите с тези правоъгълници! Алооуу,редакторите,къде зяпате?!