Last news in Fakti

15 Септември, 2022 13:28 2 474 3

Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха 4 години брак (СНИМКИ)

  • джъстин бийбър-
  • хейли бийбър-
  • годишнина-
  • брак-
  • семейство-
  • двойка

"Благодаря, че ме направи по-добър във всяко отношение", написа Джъстин в профила си в Инстаграм в послание към Хейли

Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха 4 години брак (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Двойката, която тайно се венча през септември 2018 г., отпразнува четвъртата годишнина от сватбата си във вторник. За да отбележи важното събитие, Джъстин Бийбър сподели черно-бяло селфи, на което той и съпругата му лежат един до друг, а между тях се е настанило очарователно кученце, пише life.dir.bg.

"Честита годишнина на най-добрия ми приятел и съпруга ... благодаря, че ме направи по-добър във всяко отношение", написа 28-годишният Джъстин под публикацията в Инстаграм.

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

Споделяйки същото чувство, 25-годишната Хейли също сподели сладък пост в Инстаграм, включващ галерия от снимки на двойката.

"4 години омъжена за теб", написа тя под снимките. "Най-прекрасният мъж, когото някога съм познавала... любовта на живота ми. Благодаря на Бога за теб."

Един от кадрите е от сватбената им церемония в Южна Каролина, състояла се почти една година след като включиха брак в нюйоркски съд, с воала на Болдуин, на който пишеше "Докато смъртта ни раздели".

Сп. "People" потвърди през септември 2018 г., че Джъстин и Хейли са се оженили тайно само два месеца след като се сгодиха на Бахамите на 7 юли 2018 г. "Те продължиха напред и го направиха, без да се вслушват в никого", каза тогава източник, близък до двойката.

На 30 септември 2019 г. двойката отпразнува събитието с по-голяма церемония в присъствието на семейството и приятелите си. Джъстин и Хейли, която носеше сватбена рокля по поръчка на Off-White, размениха обети и пръстени Tiffany & Co. в Montage Palmetto Bluff в Южна Каролина.

Това лято двойката се отправи на двуседмично пътуване до Бахамите, след като Джъстин беше диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт и беше принуден да отложи американската част от световното си турне Justice. Оттогава певецът отмени всички оставащи концерти, за да се фокусира повече върху здравето си.

"Хейли толкова много подкрепяше Джъстин, точно както той я подкрепяше при здравословните ѝ проблеми", каза преди време източник, близък до двойката, пред сп. "People", визирайки миниинсулта на модела от март, причинен от съсирек, който се е придвижил от сърцето до мозъка.

В разговор с Harper's Bazaar миналия месец основателката на Rhode разказа за борбата със здравето на нея и съпруга ѝ и за това как са продължили да бъдат силни през възходите и паденията.

Хейли също така признава, че бракът изисква усилия. "Чувствам, че това се дължи на усилията, които са положени и от двете страни", каза тя по онова време. "В края на краищата, той е най-добрият ми приятел, но все пак се изисква много отдаденост, за да проработи."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    2 0 Отговор
    Е,и какво от това?
  • 2 Гечев

    2 0 Отговор
    Бате тия са сцепени от живота...
  • 3 Мдаа

    3 0 Отговор
    Богаташи. Имат пари, живеят. Това е.