Last news in Fakti

16 Септември, 2022 10:28 4 352 1

Безстрашните постигнаха перфектна седмица в "Игри на волята"

  • безстрашни-
  • игри на волята-
  • риалити-
  • шоу-
  • предаване

Жълтото племе, чийто капитан бе Валери тази седмица, отбеляза четвърта победа снощи

Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорван номинационен дуел на Арената на “Игри на волята: България". В тежка битка с живи кегли, мъже срещу жени се изправиха в директни сблъсъци. С резултат от 8 на 5 точки Безстрашните грабнаха 4-та поредна победа и гарантираха целостта на племето си. Супергероите, от своя страна, записаха 4 загуби поред, което ще ги срещне очи в очи с водещата Ралица Паскалева на племенен съвет.

Безстрашните постигнаха перфектна седмица в "Игри на волята"



По-рано, събрани край огъня, Непобедимите единодушно номинираха съотборника си Куков. С цели 8 гласа срещу него, той имаше възможността сам да избира своя съперник. Куков даде своя глас за Генчо, което ще изведе двамата на желаната от тях битка, за да разрешат конфликтите си на Арената.

Безстрашните постигнаха перфектна седмица в "Игри на волята"

След съвета страстите в племето на Непобедимите се нажежиха още повече. Работата в Стопанството се оказа причина за пореден спор между Куков и Генчо, в който намесиха и стопанина Пламен. Загубата на Супергероите предизвика разгорещена дискусия и на Дивата Река. Илиян призна, че не е дал всичко от себе си в номинационната битка, което разгневи съотборниците му.

Безстрашните постигнаха перфектна седмица в "Игри на волята"



Кого ще номинират Супергероите и ще използва ли Виктория грошовете си? Ще продължат ли неразбирателствата в племената? Кой ще спечели битката за спасение и кои състезатели ще се изправят в елиминационен двубой? Кой ще напусне “Игри на волята: България” ще разберем тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 5 Отговор
    Моят човек Куков отново наби канчето на оня Ганчо от Харманлито. Очаквам тая вечер вече да нарита тая свекърва селташка, барабар с него и другите Ганчовци от червения отбор. Така се чувствам и аз като Куков, в стадото оскотяло.