Last news in Fakti

16 Септември, 2022 12:28 1 088 2

Ози Озбърн е твърдо решен да се върне на сцената

  • ози озбърн-
  • блек сабат-
  • сцена-
  • концерт-
  • турне

Ози е категоричен, че мястото му е на сцената, а публиката е голямата му любов

Ози Озбърн е твърдо решен да се върне на сцената - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Вокалистът на Black Sabbath Ози Озбърн е решен отново да тръгне на турне – дори това да значи да е се появи на инвалидна количка за сцената, пише изданието "People", цитирано от БГНЕС.

"Твърдо съм решен да се върна на сцената, дори ако трябва да бъда прикован към дъска и качен на количка. Там е мястото ми. Връзката, която имам с моята публика, е най-голямата любовна връзка в живота ми", каза 73-годишната рок звезда, която наскоро се оттегли от светлините на прожекторите заради Паркинсон и проблеми с гръбначния стълб:

Той добави, че единственото нещо, което му напомня че остарява е, че някои "неща (в него) вече не работят и се объркват", но все пак се чувства млад по душа.

Миналата седмица Ози се завърна на сцената в САЩ за изпълнение на полувремето на стадиона SoFi на Лос Анджелис Рамс, когато те приемаха Бъфало Билс в откриването на сезона в НФЛ.

Звездата на Black Sabbath откри изпълнението си с песента "Patient Number 9", първата песен от новия му 13-и солов студиен албум, а по-късно към него се присъедини китаристът Зак Уайлд за парчето "Crazy Train".

Миналия месец Ози се появи изненадващо на церемонията по закриването на Игрите на Британската общност в родния си град Бирмингам, за съвместно шоу с легендата на Sabbath Тони Айоми и барабаниста Томи Клуфетос и басиста Адам Уейкман.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    6 1 Отговор
    ВЕЛИКАН............................
  • 2 Анонимчо

    1 5 Отговор
    Еее,какво сме му направили?