Last news in Fakti

16 Септември, 2022 13:31 1 599 3

Столичани стават случайни герои във филм (ВИДЕО)

  • случайни минувачи-
  • столичани-
  • софия-
  • актьори-
  • импровизации-
  • улица

Екип от артисти ще предизвиква случайни минувачи в центъра на София

Столичани стават случайни герои във филм (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

В две последователни вечери случайни минувачи в центъра на София стават герои на нестандартно риалити. Те ще бъдат предизвиквани в различни ситуации, а заснетите кадри ще бъдат излъчени пред публика час след началото на снимките, пише BG On Air.

Без сценарий, без сцена, без публика. Само една камера в ръка и случайни минувачи по улиците на много европейски градове. Това е нужно за създаването на така нареченото театрално риалити шоу.

Това е част от английско-германския артистичен колектив Гоб Скуод, които от почти 30 години интерпретират по един нов начин театралното и филмово изкуство. Те са в България от няколко дни и се подготвят за своя риалити пърформанс "Супер найт шоу".

Всеки един от артистите е екипиран с видеокамера, с касета и разполага точно с един час време, за да излезе по улиците на София и да предизвика случайни граждани да участват в неговия скеч. След това всички артисти се прибират и необработеният видеоматериал се излъчва пред публика.

"Ние всички гледаме толкова много филми и сериали и това, което искаме е да пренесем филмовите клишета на улицата. Например, тази вечер в София ще имаме една супергероиня, която ще се опита да решава всекидневните проблеми на хората", каза Бастиан.

Саймън е част от колектива от 1998 година и споделя, че попадал в абсурдни ситуации.

"Веднъж инцидентно заснех пласиране на наркотици и трябваше леко да си завъртя камерата на другата страна. Животът е такъв все пак, непредвидим. Но имаме и доста емоционални истории. В Бразилия един бездомен мъж ни разказа своята история за това как се е озовал на улицата и това беше много силен момент", сподели той.

Заснетото ще бъде представено пред българската публика на 15 и 16 септември от 21 часа в Топлоцентрала-София.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тевауд

    9 2 Отговор
    Да пробват в Перник! Ще получат качествен екшън и ще добкят опит, ксто кадкадйори по неволя!
  • 2 Нашийник

    1 0 Отговор
    Излишно парадиране. Всички знаем, че неудобните моменти ще бъдат изрязани. То хората в статията са си го казали, де.
  • 3 Любопитен

    1 0 Отговор
    Събинче, ти проверяваш ли си материала преди да го публикуваш или караш през полето?
    Супер найт шоу??? Я пак? Да не би случайно ФОРМАТЪТ да е супер найт ШОТ?