Last news in Fakti

16 Септември, 2022 17:46 1 877 7

Карди Би се призна за виновна по дело за две сбивания в клубове в Ню Йорк

  • карди би-
  • рапърка-
  • виновна-
  • сбивания-
  • ню йорк-
  • клубове-
  • обществено полезен труд

Рапърката сключи споразумение с властите, което предвижда да положи 15 дни общественополезен труд

Карди Би се призна за виновна по дело за две сбивания в клубове в Ню Йорк - 1
Снимка: БГНЕС

Рапърката Карди Би се призна за виновна и разреши наказателно дело, свързано с две сбивания в стриптийз клубове в Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес.

Носителката на награда "Грами" сключи споразумение с властите, което предвижда да положи 15 дни общественополезен труд. Вина признаха и още двама души.

Изпълнителката на "WAP", истинското име на която е Белкалис Алманзар, се съгласи на сделката точно когато делото трябваше да влезе в съда. "Част от израстването и съзряването е да носиш отговорност за действията си", се казва в нейно изявление.

Карди Би (29 г.), която е родена от Ню Йорк, се призна за виновна по две обвинения, свързани със сбивания от август 2018 г.

Според прокурорите рапърката и антуражът ѝ са се насочили към служители в бар в Куинс заради очевидно личен спор. При избухналата свада са били хвърляни столове, бутилки и част от наргиле, докато групата спорела с барманка. Тя и друг служител са получили леки наранявания, пише БТА.

"Никой не е над закона", каза в изявление окръжният прокурор на Куинс Мелинда Кац. "При признаването си за виновни днес г-жа Белкалис Алманзар и още двама обвиняеми заедно с нея поеха отговорност за действията си." Тя уточни, че те ще положат "подходящ общественополезен труд".

През 2019 г. Карди Би отхвърли споразумение за признаване на вината и прокурорите внесоха обвинителен акт.

"Взех някои неправилни решения в миналото си, с които не се страхувам да се изправя и да призная", каза Карди Би, добавяйки, че иска да даде добър пример на двете си деца.

"Тези моменти не ме определят и не отразяват това, което съм сега", добави тя. "Очаквам с нетърпение да преодолея тази ситуация със семейството и приятелите си и да се върна към нещата, които обичам най-много - музиката и моите фенове."

Сред хитовете на Карди Би, оглавявали класациите, са "I Like It" и съвместната с "Марун 5" - "Girls Like You".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ха ха

    4 0 Отговор
    Партизанка-калпазанка...!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 съдията

    4 0 Отговор
    Преди 4 години се сбила чак сега я осъдили ...още малко и ще ни стигнат американците
  • 6 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Cardi B е член на бандата на Bloods, Mac Baller Brims, от 16-годишна възраст, което обяснява "B" в екранното й име.На 19 става стриптизьорка ,бие се ,псува с Ники Менаж големи екшъни бяха Кардито получи яко круше от другата биг мама или обратно забравих.Двете големи скандалджийки ,лицето на фермата са ги издигнали до култ да си рекламират по цял свят ценностите.Както и хилядите фенове от гетата които служат за пример на подрастващите паразити ....
  • 7 Ироничен

    1 0 Отговор
    Колежка на Ицо от парламента.