18 Септември, 2022 16:38 13 301 23

4 двойки зодии създават най-токсичните връзки

  • токсична връзка-
  • двойка-
  • зодии

Защо не могат да се влюбват?

4 двойки зодии създават най-токсичните връзки - 1
Снимкa: Shutterstock

Токсичната връзка е доста широко понятие. Понякога тя може да е резултат от несъвместимост на характерите. И до голяма степен това се определя от знака на зодиака, под който сме родени. Ето кои зодии нямат шанса да създадат добра и щастлива връзка и защо.

Овен и Телец

За съжаление, няма да се получи. Тези зодии имат доста трудни характери – нервни са, често се карат и не умеят да се отпускат. Имат и проблеми с комуникацията. Ако възникне спор между тях, можем да очакваме, че той бързо ще прерасне в по-сериозен конфликт. И двете страни ще реагират с най-тежките си оръдия и няма да направят компромис. Упорито ще изчакват другата страна да се откаже – да поеме вината и да се извини. Това обаче никога няма да се случи. Ето защо и двамата ще нанасят нови и нови удари и по този начин ще се нараняват до безкрай.

Близнаци и Дева

Близнаци и Дева са друга токсична двойка. В началото на връзката всичко може да изглежда наред. С времето обаче ще става все по-ясно, че хората, родени под тези зодиакални знаци, не си пасват въобще и само си лазят по нервите. Девата е перфекционист. Тя е практична и добре организирана - винаги получава това, което иска. Освен това обича да планира. На нея ѝ е трудно да създаде добра и щастлива връзка с Близнаците, които живеят на принципа „все някак ще се получи“. Те са спокойни, спонтанни и понякога непредвидими. Търсят лудост, забавление и свобода. Романтичната връзка с мъж Дева може да им повлияе негативно.

Рак и Лъв

Казват, че противоположностите се привличат. Може би, но за съжаление не винаги се оказва така. Със сигурност не и между Рак и Лъв. Защо не са в състояние да създадат щастлива връзка? Ракът е доста сложна зодия. Той е много чувствителен, не обича самотата и често се пристрастява към партньора си. Има нужда от някой, който да се грижи за него – да го обгражда както с любов, така и с нежност. За съжаление, да живееш с Лъв, който е влюбен в себе си и прави всичко, за да привлече вниманието на другите хора, може да се окаже много трудно и разочароващо. Разбира се, това работи и в двете посоки. Лъвът може да създаде щастлива връзка само с човек, който ще му се възхищава и ще го мотивира да продължи. Едва ли ще е щастлив с Рака.

Скорпион и Риби

Скорпион и Риби принадлежат към водните знаци. И двете зодии са много емоционални. Въпреки това, начините, по които ежедневно показват емоциите си, се различават значително един от друг. И това ги прави токсични един за друг. Скорпионите говорят по-бързо, отколкото си мислят. Те не се интересуват как думите им ще се отразят на другия човек, а Рибите са много лесни за нараняване. Второ, жилещият е в състояние да смаже тихия си, чувствителен и доста интровертен партньор Риби. Сега нека погледнем отношенията им от другата страна. Според звездите, Скорпионът може да се чувства ограничен в отношенията си с Риби. Нещо повече, може да му липсват усещанията и лудостта, които са му необходими като въздуха. И в резултат на това и двата знака на зодиака могат бързо да се уморят един от друг.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуанджоу

    6 6 Отговор
    Сметката е проста на 100 жени се падат 105 китаеца у българия на 100 жени се падат 96 българина.Извод ще продъним затниците на жените ви

    Коментиран от #6

  • 2 Караманска

    2 3 Отговор
    Овен с асцендент в Козирог. Това е достатъчно!
  • 3 Овен

    7 2 Отговор
    И Телец се съревновават във всичко ! И ако другото написано е вярно , то , секса между тях е незабравим ! Защото , и там съревнованието е на живот , и смърт !

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Караманска

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Овен":

    Като пишат за зодии не могат да изчислят генетично сходство. Понякога Овен и Телец е невероятна комбинация

    Коментиран от #5

  • 5 Даа...

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Караманска":

    И двамата са вироглави , и с господарски манталитет , но точно невероятният секс между тях , може да слепи връзката , и да ги накара да гледат в една посока ! Тогава за враговете им , става страшно !

    Коментиран от #8

  • 6 Бай Ганьо

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гуанджоу":

    Аз думкам и китайци и китайки ,щото са с тесни затници!
  • 7 Теле Кекс

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Овен":

    И като се караме, и като се обичаме - резултата е, че съседите се кръстят, като ни видят... или матрака, или чиниите го отнасят... макар че с тея новите нечупливи чинии го караме на фризби )))
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Значи ако

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Караманска":

    Използвате дамски уред с батерии или на ток ,внимавайте!

    Коментиран от #12

  • 12 Караманска

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Значи ако":

    Не. Нямам начина на мислене на повечето хора! Мога да контролирам не само тялото, но и мислите си, т.е.мога изобщо да не чувствам нужда от секс, докато не реша друго! Научих се още 90-те.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Караманска

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Виждате":

    Трябвало е като са ми записали истинската рождена дата 31.05 на Златомир Баретата, да ми дадат и името Златомира. Но уви, мислещите са кът в България.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.