Last news in Fakti

20 Септември, 2022 09:46 3 372 7

Вижте коя красавица ще представя България на конкурса "Мисис Европа" (СНИМКА)

  • силвия величкова-
  • мисис българия

Силвия Величкова е с висше образование право, участва в множество благотворителни инициативи, обича да пътува и свири на пиано

Силвия Величкова е актуалната носителка на титлата „Мисис България Европа“, а в началото на октомври ще се изправи срещу 20 красавици от цяла Европа в борба за титлата, пише blife.bg.

Престижното издание се провежда за 15-а година, а срещата на красавиците този път ще бъде в София. От 11 до 14 октомври столицата ни ще посрещне хубавици от различни европейски държави в най-големия форум за красота на континента.

В надпреварата за България ще се включи Силвия. Блондинката е родом от Пловдив, но от години живее в София. Тя е омъжена от 9 години и има син на 6. Това, което я свързва с конкурсите за красота са благотворителността и стремежът към красота и естетика.

Силвия е член на „Зонта Клуб Света София“, част от Зонта Интернешънъл. Мисията на Зонта Интернешънъл е овластяването на жените и развиване на статута им в обществото. Вярва, че отношението към жените в едно общество е показател за степента на неговото развитие. Силвия Величкова е една от дамите, които Национална платформа „Успешни жени“ избира да представи през март 2022 г.

Вижте коя красавица ще представя България на конкурса "Мисис Европа" (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ректор

    19 0 Отговор
    Има си хас да не е юрист, всички миски завършиха право. О времена, о нрави!
  • 3 Горски

    12 0 Отговор
    В коя област на правото специализира?

    Коментиран от #4

  • 4 Ректор

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Горски":

    Специализира в областта на Оралното право
  • 5 Тази

    11 0 Отговор
    Или има богат баща или богат любовник случайни не печелят конкурси !
  • 6 Пич

    7 2 Отговор
    Не злобейте ! Този път , за учудване , жената наистина е хубава !!!

    Коментиран от #7

  • 7 Сменям си ник-а

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    И тя е омръзнало на някого.