Last news in Fakti

20 Септември, 2022 10:46 3 002 8

Енрике Иглесиас награби фенка (ВИДЕО)

  • енрике иглесиас-
  • почитателка-
  • целувка-
  • концерти-
  • лас вегас-
  • скандал

Не е ясно какво мисли за случилото се дългогодишната му половинка Ана Курникова

Макар с Америка ни дели един цял океан разстояние, несъмнено мнозина у нас са чували поне веднъж добре познатата по тамошните ширини поговорка, гласяща, че каквото се случи във Вегас, остава в плен на пределите му и никога не ги напуска... Естествено, за появата ѝ има съвсем основателна причина, тъй като надали повечето от озовалите се в Града на греха, както заслужено го наричат, се гордеят с постъпките в него. Напротив, те със сигурност биха сторили всичко по силите си да запазят в тайна неизбежните пороци, на които са се отдали по време на престоя си там.

Ето защо можем само да гадаем какъв е точния брой на тези, които са напуснали земята на изкушенията с празен портфейл, отчаяно чудещи се как ще успеят да върнат дълговете, натрупани за миг. Или пък на другите, тръгнали си с брачна халка на безимения пръст, опитващи се да си спомнят кога и как са се озовали в параклис на любовта, под чийто покрив са дали съгласието си някой от многото имитатори на Елвис Пресли да ги венчае за последния човек на този свят, с когото реално са искали да обвържат живота си.

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

И въпреки че по-голямата част от посетителите на Вегас разчитат на дискретността, превърнала се в неписан закон за мястото, тя невинаги съумява да опази всичките им неблагоразумни дела под секрет, особено когато става въпрос за тези на популярните личности, които ярките светлини на прожекторите по традиция преследват навсякъде. Може би точно поради тази причина Енрике Иглесиас взе решението пръв да сложи всички карти на масата, споделяйки лично в социалната мрежа провинението си спрямо Анна Курникова, случило малко преди концерта му в "Resorts World". По този начин той изпревари появилите се в пресата публикации, опитвайки се да покаже, че не отдава особено значение на станалото, за разлика от последователите му в социалната мрежа, които останаха шокирани от видяното, пише life.dir.bg.

И така, преди ден звездата публикува в платформата кратко видео, заснето в деня на изявата му в луксозния комплекс, на което се вижда как се отдава на интимност с непозната жена. От кадрите става ясно, че от множеството стоящи наоколо фенове, желаещи да стигнат до него, единствено тя е успяла да го стори. В клипа двамата си правят селфи, за което изпълнителят на "Bailando" я целува по бузата, докато в даден момент дамата не извърта рязко глава, впивайки страстно устни в неговите. Първоначално изглежда така, сякаш носителят на няколко награди "Грами" не може да се освободи от нея, тъй като ръцете ѝ се сключват зад врата му, но не след дълго си проличава, че по-скоро не иска да го направи.

Макар в началото действително да полага усилие да избегне интимния жест, което никой не може да отрече, впоследствие той изцяло му се отдава, като ръцете му на два пъти се озовават върху талията на почитателката му, след което дори се спускат по-надолу, преминавайки границата на благоприличието, както немалко от 17-те милиона последователи на Иглесиас във виртуалното пространство отбелязват в коментарите под поста. Много от тях искат да разберат какво мисли за сцената бившата тенисистка, дарила го с три деца през техния романс, продължаващ вече две десетилетия. Засега обаче тя пази пълно мълчание по темата, отказвайки да даде публичен коментар.

Както обаче редица чуждестранни медии уточняват, едно е повече от сигурно, а именно, че в момента безброй жени завиждат на жената от видеото, тъй като е превърнала в реалност техните собствени копнежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    4 3 Отговор
    Това момче много ми липсва ,благодаря на Бог че е дал такава икона в музиката ,радост за душата .Има десетки златни парчета последният голям
    Enrique Iglesias - SUBEME LA RADIO (Official Video) ft. Descemer Bueno, Zion Lennox
  • 2 И какво е трябвало да направи, а?

    9 1 Отговор
    Да я отблъсне грубо, да й удари шамар, да разплаче… Хайде, умници - кажете вие как бихте реагирали!

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "И какво е трябвало да направи, а?":

    На таблоидите това им е работа,да става интрига и да търсят под вола теле .Известно време е в пауза ,любов,деца, семейство и двете изискват жертва ,двете неща рядко съществуват заедно ръка за ръка ,ревност ,обсебване другият пречи на работа ти ,малко време за семейство .....Хора като Енрике се раздават не само с музика а и с внимание към феновете ,очевадно липсвали са му .
  • 4 глоги

    1 0 Отговор
    Макар,ЧЕ с Америка ни дели един цял океан разстояние,
  • 5 имаджин

    2 2 Отговор
    Енрике Иглесиас е мъж и е целунал жена. Какво толкова е станало?! Да ,женен е,но жената му се е предложила за целувка и в такъв емоционален момент той е приел да я целуне. И какво от това?
  • 6 зор

    2 1 Отговор
    И тоя ги праска кат баща си ...човещинка го да прайш.А жена му се казва АННА не АНА към Божидара
  • 7 ганю

    3 0 Отговор
    Абе май фенката набарала Енрике
  • 8 айде бе

    3 0 Отговор
    Това не е ли прастара новина... еех, съвсем ни ошашавихте