22 Септември, 2022 09:34 2 861 13

Гайтанов си тръгва след последния съвет на Резервите в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • резерви-
  • племена-
  • номинации

За място сред племената ще се борят Алекса и Елина в последната битка на Резервите следващата седмица

Резервите се събраха край огъня на племенния съвет, за да се срещнат с водещата Ралица за последен път в “Игри на волята: България". Заради победата си на Арената, Алекса разполагаше с имунитет и решаващ глас в номинациите. Той призна, че най-големият му конкурент от самото начало е Иван Гайтанов, който си тръгна без възможност да се впусне в истинската игра за голямата награда от 100 хиляди лева.

На Арената Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в тежка номинационна битка на сушата и във водата. На щафетен принцип състезателите преминаха на ръце по стълба над басейн и плуваха до понтон на 90 метра от сушата, за да вземат ключовете за сандък с частите на финалния пъзел. След множество обрати, Непобедимите изгубиха темпо по трасето, а финалното забавяне в подреждането на фигурата ги превърна в първото номинирано племе за седмицата.

Гайтанов си тръгва след последния съвет на Резервите в "Игри на волята"

През цялото време Безстрашните се движеха като едно цяло и започнаха да редят пъзела с голяма преднина пред останалите, което им извоюва първото място. Супергероите изоставаха с цял пост в щафетата, но успяха да наваксат. Касим се реваншира за провала си на териториалната битка, като нареди парчетата изключително бързо и запази племето в безопасност поне за сега.

В Резиденцията Непобедимите продължиха споровете си относно правилната стратегия за номинации. Елица и Мирослава се противопоставиха на съотборниците си с мнението, че на елиминационна битка трябва да се изпрати слаб играч, чието място да бъде заето от Алекса. Мъжете, от своя страна, решиха да пазят гърбовете си и да изпратят силен играч на Арената, който да съхрани племето цяло.

Кого ще номинират Непобедимите и ще успеят ли да възвърнат спокойствието помежду си? Ще изпратят ли слабо звено на Арената, или ще се опитат да запазят целостта на племето? В каква битка ще се впуснат Безстрашните и Супергероите? Кое ще бъде второто племе, което ще отиде на съвет? - всичко това ще стане ясно тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    3 3 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 2 честен ционист

    13 13 Отговор
    Сръба го изгони като мръсо куче, а Гайтанчо му благодари. Кога си мислите, един сръбин ще пее български песни? Само българинът може да си позволи такова падение един сръбин да плете интриги и кроежи в българско предаване и за капак да лупа българска булка..?

    Коментиран от #8, #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сандо

    16 1 Отговор
    Много наговорено предаване се получава, србина на финал с приятелката си, още от сега се вижда, срам за сценаристити
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ......па

    12 3 Отговор
    Безработно сърбче си показа подлото характерче.
  • 7 ами,

    13 1 Отговор
    Касим нищо не е наредил,пак бъркаше.Добре,че беше Александра Фейгин та нареди пъзела.Време му е на Касимчо да хваща пътя към дома.за нищо не го бива.Срамно е той да е редови участник а Гайтанов резерва и вън.

    Коментиран от #10

  • 8 дааа

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Тая колко е българска булка само тя си знае.Иначе ние сме ги лупали за 1000 години напред и ,ако някога пак ни нападнат ще ги лупаме за още 1000 години.Такива като тебе кадето възхваляват нация ,която сме я били при всеки техен опит да ни нападат в гръб не мога да ги разбера.Сърбите на думи са големи мъжкари,ама в действителност освен да избиват жени ,деца и старци във войните не са известни с други подвизи.

    Коментиран от #12

  • 9 Пфуй

    11 4 Отговор
    Егати подлия сърбин. Вместо да се изправи като мъж в битка с Гаетанов, той го отдтрани по най-подлия начин. А аз толкова много исках да гледам в битките това хубаво младо момче Гаетанов, вместо късокракия подъл сърбин. Е няма справедливост на този свят.
  • 10 Така е.

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "ами,":

    Касим е пълен въздух под налягане, като Мани в предния сезон. Взели са го за пълнеж и интриги. Касим не може да решава пъзели. Фейгин му поправяше през цялото време грешките.
  • 11 Абе личи си!

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Гените на Иван Владислав живеят в теб, същия си като него и баща му Аарон! А кажи шиптърите как лупат твоите "сънароднички" по вардарско!
  • 12 Не си разбрал

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "дааа":

    Този не е българин! Той се има за потомък на македонците! Мрази всичко българско и България!
  • 13 абе,

    6 2 Отговор
    Аудиторията няма нужда от втори Ваня Джаферович,Зоран Петровски.Елица като толкова го люби да си седят у Сърбия и да ходят у сръбски риалити. Да не го пробутва у нас, лежейки на славата на бронзовия си олимпийски медал отпреди 6 години, не ни се гледат индийски сапунки. Станаха ми неприятни и двамата.