Last news in Fakti

23 Септември, 2022 10:32 1 330 4

Безстрашните в "Игри на волята" запазиха племето си непокътнато за втора поредна седмица

  • игри на волята-
  • племена-
  • номинации-
  • елиминации-
  • битка-
  • риалити шоу

Супергерои изгубиха номинационната битка срещу Безстрашни

Мъже срещу мъже и жени срещу жени се изправиха в тежка номинационната битка между Безстрашни и Супергерои в “Игри на волята: България”. В различни рундове двете племена изпращаха играчи на Арената, които да покажат своята сила, хитрост и пъргавина. Първи заветните 8 точки, нужни за победа, достигнаха Безстрашните, което съхрани племето им цяло за втора поредна седмица.

Различни стратегии изпробваха Супергероите и дори обърнаха играта за момент, но на финала победата им се изплъзна. Касим демонстрира неподозирана воля за победа, която изненада всички състезатели, а черната нинджа Гого доказа, че не се страхува от нищо. Въпреки усилията им, сините ще трябва да открият своите карти един пред друг и да изпратят двама играчи в елиминационна битка.

Предишната вечер Непобедимите продължиха своите конфронтации и на племенния съвет пред водещата Ралица. Стратегията да номинират силни и комплексни играчи, които да се върнат обратно, за да запазят племето силно, беше защитена от повечето съотборници. В битка за спасение те изпратиха Елица, която постави любовта си пред племето, а капитанът Георги беше изправен пред дилема, породена от равенството в гласовете между него и Веселина. Решаващият глас беше негов, а той прецени да се бори на Арената рамо до рамо с Елица.

Кого ще номинират Супергероите? Ще сработи ли стратегията на Непобедимите да изпратят силни играчи на Арената? Саботирала ли е Мирослава племето си? Кои двама играчи ще се спасят и кои ще се изправят един срещу друг в елиминационна битка? Кой ще напусне “Игри на волята: България”, ще разберем тази вечер в 21:00ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    4 3 Отговор
    Иди... Ти как не ви е грях да ни занимавате с тези тъпотия .
  • 2 Лъжливия Бабикян

    1 6 Отговор
    След два месеца като започнем да се избиваме за таблетки с йод само на игри ще станете .

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лъжливия Бабикян":

    Стана ли така Йода ще ти е най-малкия проблем!
  • 4 аноним

    6 1 Отговор
    що за идиот ги измисля тези игри едните ядат на корем а други гладни от две седмици и ще се състезават в силово състезание