Last news in Fakti

25 Септември, 2022 15:42 6 545 13

Бременната Джулиана Гани бие новия си мъж

  • джулиана гани-
  • теодор гецов-
  • бой-
  • скандали-
  • бременна

Силиконката тормозела полицая с редовни скандали, при това доста шумни и зрелищни

Джулиана Гани има доста труден характер, коментират запознати отблизо с личността ѝ. Въпреки че демонстрира щастие с новия си мъж – полицая Теодор Гецов, бременната силиконката тормозела и него с редовни скандали, при това доста шумни и зрелищни. Преди няколко седмици двамата дори стигнали до бой в хотелски комплекс.

„Тези двамата се биха, замеряха се с чаши, бяха пробили дупка дори във вратата на стаята. И изведнъж – бебе! Нямам думи!“, споделя с възмущение наблюдател на драматичния скандал. И други посетители в хотела свидетелстват за екшъна, който бил озвучен с крясъци от нейна страна. Чували се обиди като „нещастник“, „мизерник“, „лайно мръсно“ и пр.

Преди броени дни Гани обяви, че е бременна за втори път и очаква дете в началото на следващата година. Тя има невръстен син на име Давид от бившия си Илиян Найденов, но сега се готви да посрещне още един наследник от актуалния си любовник Теодор, пише Уикенд.

„Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, разказа блондинката.

За пореден път тя се интересува основно от виизята си и от това колко кила е натрупала, а не толкова от здравето на бебето.

По време на първата си бременност Джулиана спазваше режим на хранене и най-голямото ѝ притеснение бе, че може да надебелее и да се окръгли като бъчва. За нейно щастие това не се случи и скоро след раждането тя върна добрата си форма.

„Пожелавам на всички майки да изглеждат като мен“, доволна е блондинката с много естетични корекции.

Гани започна връзка с полицая Теодор веднага след развода с Найденов. Тя скоростно реши че иска дете и от новия си мъж, което е учудващо, понеже доброволно остави родителските права над сина си Давид на бившия. Силиконката вижда 2-годишното момченце само през уикендите, а през останалото време за него се грижи баща му в Монтана.

Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, за да избегне още съдебни разправии и да си осигури спокойствие.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега и

    19 0 Отговор
    бебето ще ѝ отглежда , както предшественика му !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 __!__

    36 1 Отговор
    Стига сте рекламирали и давали за пример такива психично болни хора.живота е достатъчно напрегнат и труден ,че да ни занимавате с някаква с мозък колкото аспирин.
  • 5 ха ха

    20 0 Отговор
    Докато има балъци ще има и тарикати!!!!!
  • 6 Нещо друго чува ли се?

    8 0 Отговор
    Как с кочана го обожава?
  • 7 надарена кака

    8 1 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 8 Психично болния дърт санитар от махалата

    6 2 Отговор
    Сигурно иска да си тръгне и той, ето още една дето никой не я ще,, язък,, нека, да искат,, пикливите баби,, с кривите крака или два леви крака или дълъг бедър един метър.... въй, каква мечта,, андрейчу,, от еди къде си...!
  • 9 Пловдив

    14 2 Отговор
    Защо занимавате хората с нещастния животец на някаква проста циганка?!?

    Коментиран от #12

  • 10 Факт

    10 1 Отговор
    Жулиана Сиганни - съвършен отпадъчен продукт.
  • 11 Новороденото

    10 1 Отговор
    Можеш да го кръстиш "Пъпеш". Предложение, да не се мъчиш много с умственна дейност.
  • 12 Браво готвачо

    0 4 Отговор

    До коментар #9 от "Пловдив":

    Българка стара и прозта, може.... с вълнени гащи и кални нокти и,, въртоглава,,..... нцнцнц... да пази бог..... тези няма ли да ги,, сиктирдосаш,, най сетне,, господи,,.. цяла,, гнусна пасмина,,...!
  • 13 Тази нещастница е психично болна

    1 0 Отговор
    А вие й се смеете, вместо да я лекувате...
    Още колко нещастни деца ще роди и изхвърли и после при следващия от мъжки пол ..това е тормоз за тия деца