Last news in Fakti

27 Септември, 2022 08:36 2 081 12

VenZy стана баща за втори път

  • вензи-
  • venzy-
  • баща-
  • дете

Първото момченце на Венцислав Милър Ауори се роди в същата болница преди година - през февруари 2021

Известният арендби изпълнител и тв водещ VenZy стана татко за втори път и отново - на мъжка рожба. За щастливата вест съобщи самият артист в профила си във Фейсбук.

"Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, слава на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, слава на всички всички светии, ангели и архангели! Роди се второто ми дете! Вторият ми син! Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби! Но доколкото позволяват, искам да изкажа това, което е на сърцето ми!", съобщи в профила си във Фейсбук щастливият баща.

И при второто раждане съпругата му Евгения се е доверила на екипа на САГБАЛ Шейново, пише dir.bg.

"Искам да благодаря на жена ми Evgeniya Slavova за рожбата, с която ме дари, за втори път! От цялото си сърце благодаря на прекрасната д-р Надежда Стивасарска и на нейният професионален екип, че помогнаха на рожбата ми да излезе на бял свят, за втори път! Искам да благодаря на всички служители на II САГБАЛ Шейново за топлото отношение, грижовността и любовта, с която се отнасят всеки ден към всички новородени бебенца и техните майки! Всички вие сте прекрасни, невероятни, силни, търпеливи, светли души! Бъдете благословени!

Нека Бог да ви пази и закриля!

И макар да не познавам повечето от вас лично... смело мога да кажа,

ОБИЧАМ ВИ!!!", написа VenZy.

Първото момченце на Венцислав Милър Ауори, по-известен като Венцислав Роланд - VenZy, се роди в същата болница преди година - през февруари 2021. Бебето беше наречено Антони.

Екзотичният външен вид на поп изпълнителя се дължи на нигерийските гени на неговия баща. Музикалната му кариера започва в лейбъла на Монте Мюзик с участие в хита на Михаела Филева "Опасно близки", а веднага след това дебютира с песента "Под открито небе" по негова музика. Той е популярен също и с участието си в танцовото шоу Dancing Stars, както и като телевизионен водещ на предаването "Музика, Музика" по БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гаглей

    4 0 Отговор
    Да ко кръст Робърт, те селяните от харманли не им харесват оригинални български имена
  • 3 пурко

    5 0 Отговор
    "Известния изпълнител..." Изглежда този е известен само на автора на статията, но не и на останалите, аз лично изобщо не съм чувал за тоя екземпляр
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 глоги

    2 0 Отговор
    Evgeniya Slavova- ВЕЧЕ НА ЛАТИНИЦА ЛИ ЩЕ СИ ПИШЕМ ИМЕНАТА? НЯМА ЛИ БЪЛГАРСКА АЗБУКА?
  • 6 Бременната баба

    0 0 Отговор
    Ами браво, чуйте всички, Вензи е млад, защо не...!
  • 7 Бурията

    0 0 Отговор
    Не ли е, аренби,,.... питам само... ей така от любознателност...!?
  • 8 Романтичната съсетка

    0 0 Отговор
    С Филеваа не му харесвам дуетите, а Нигерия по добре звучи от махала в БГ, при всички положения... за музиканти ми е удоволствие да коментирам...!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Относно раждането на дъщеря му,

    1 0 Отговор
    Искам да кажа още нещо, нека младите да стават бащи и майки, така е по закона на природата, но преди един журналист също се похвали, че жена му е родила, нека, но защо само на,, известни хора,, се обръща специално внимание, това ми е също,, болезнена тема, исках да кажа преди малко го каза,.... мъжа на, Марина...!
  • 11 Гост

    1 0 Отговор
    Известен само за тези който го слушат . !!!!!!🎸🎸🎸🎸🤟🤟🤟🤟🎸🎸🎸
  • 12 😈😈😈😈

    1 0 Отговор
    Аааааа кой има дете нещо не съм го чувал този. Не че ми се вижда интересен.