Last news in Fakti

28 Септември, 2022 09:08 1 677 8

Ето кой е последното попълнение в "Игрите на волята"

  • игри на волята-
  • алекса

Супергероите посрещнаха Алекса на Дивата река с оптимизъм

Последните останали Резерви в състезанието Алекса и Елина се впуснаха в оспорвана финална битка със залог всичко или нищо на Арената на “Игри на волята: България". Място в титулярните племена имаше само за един от тях, а другият трябваше да напусне състезанието без досег до голямата игра. Въпреки своето първоначално забавяне, след решаващ обрат Алекса финишира първи и изпрати кросфит треньорката Елина у дома.

“Дадох всичко от себе си! Изкарах до края в Обиталището при тези тежки условия и се раздадох на Арената колкото можах. Всеки получава това, което заслужава!”, сподели тя пред водещите Димо и Ралица минути след своята загуба. Елина напусна състезанието с празни ръце и остана последната Резерва, отстранена на крачка от истинската надпревара.

Супергероите посрещнаха Алекса на Дивата река с оптимизъм, че той е билетът им към Резиденцията. Въпреки това позитивното настроение бързо беше изместено от обичайните нападки между двете коалиции в племето, а Цветан, Виктория и Гого се опитаха да приобщят Алекса към своя съюз още с пристигането му.

Под нощното небе на Арената тримата капитани Генчо, Филип и Мани се изправиха един срещу друг в битка за издръжливост и баланс. Мани доказа, че не се отказва лесно и спечели първа капитанска битка за Супергероите. Тя избра да сподели наградата си с племето и занесе на своите гладни съотборници цяла кошница с деликатеси и огън, с който да се стоплят.

Ще успее ли победата на Мани да обедини Супергероите? Ще се изправи ли Алекса срещу своята любима Елица на Арената или ще предаде новото си племе? Кой ще триумфира в предстоящата номинационна битка? Кое племе ще отиде на съвет? Какви неочаквани обрати ще подготви предаването за зрителите и участниците, вижте утре вечер в „Игри на волята: България“ в 21:00 по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ония дългуч Цветан

    8 0 Отговор
    Дето ако не е 2,15 ще е даже под нивото на Касим нарича "младите" ут,айки! Отбора им трябваше да се нарича по-скоро "Аутсайдери"!
  • 3 Гост

    1 1 Отговор
    Това става ли за гледане или е поредната скука. ?!!!
  • 4 ......па

    5 0 Отговор
    Победа с предизвестен край още като сърбина прие грошовете и си избра жена за противник вместо Гайтанов. Да Алекса за съжаление, всеки участник получава това което което му отреди продукцията за да има зрелище.Не, че на нормалния зрител му харесват сълзливите индийски сапунки.
  • 5 Джанкарло

    4 1 Отговор
    4-и сезон, а никой не сезира Комисията по прехрана (FAO), че хора карат три седмици на джанки и не пият вода, защото Дивата река не е хлорирана. И какво търпение- още не са изяли иначе доста костеливите водещи. Геноцид пред очите ни!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Ще ги махат от реката много очевадно

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Джанкарло":

    Ти верваш ли, че човек може да изкара 3 седмици на джанки и после ще ходи на игри ?
  • 7 абе,

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Джанкарло":

    Карат само на джанки ама друг път.Нали ще имат непрекъсната диария,как ще играят игрите? Дават им минимална дажба ориз, вафли,витамини като и бутилирана вода.Но никой от участниците не иска да го признае.Седмицата в игрите се състои от 3/4 дни.Отделно Мани на реката е с червило,на Фейгин бузките не са се стопили,Цецо с букла на главата,всички с чисти коси и дрехи.
  • 8 Ясно е

    5 1 Отговор
    За победител гласят сърбина или жена му.