Last news in Fakti

30 Септември, 2022 08:37 2 435 3

Супергероите в "Игри на волята" се спасиха от номинации за първа седмица

  • игри на волята-
  • номинации-
  • супергерои

Гого остана последен на своя кръст и се превърна в големия шампион на битката

Под жаркото слънце на Арената на “Игри на волята: България” Безстрашни и Супергерои тестваха лимита на волята си. Участниците изпитаха парещите лъчи по телата си, разпънати на кръстове с опора под краката си широка едва 2 сантиметра. Гого остана последен на своя кръст и се превърна в големия шампион на битката, спасявайки Супергероите от номинация за първи път от началото на състезанието.

Предишната вечер Непобедимите разкриха своите номинационни гласове пред водещата Ралица. Те решиха за своето оцеляване в надпреварата да се борят Аспарух, когото отличиха като слаб играч, и Мирослава, поради саботажа миналата седмица, с който предаде доверието на племето си. Мирослава се превърна в основна опозиция на мъжете и се зарече, че иска лично да елиминира Аспарух от играта.

След номинациите мъже и жени се отделиха на отделни лагери в Резиденцията, за да разискват скритите доводи в гласовете на племето. Мъжете намериха думите на Мирослава за обидни спрямо тях, което завърши с разговор между нея и Генчо и сълзи от нейна страна. При Безстрашните Валери предложи себе си като мишена за номинации, което предизвика разгорещени коментари сред останалите играчи. Жените в племето решиха, че най-доброто решение за тях е да изпратят двама мъже на Арената.

Кого ще номинират Безстрашните? Ще гласуват ли наистина за Валери? Ще успеят ли жените да осъществят плановете си и да си гарантират още една седмица в състезанието? Кой ще се контузи на Арената и ще успее ли да продължи в играта? Кой ще отпадне от “Игри на волята: България” - разберете утре вечер в 21:00ч. само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ......па

    4 0 Отговор
    Добре,че сините имат Гого.45 мунути от епизода на зрителя е натрапена глупостта на червения отбор/само Веселина има мисловна дейност там/ и опита на кухата жълта Мирелка да сваля Валери с прострени гащи и плюнки по бившия и.
  • 3 абе,

    1 0 Отговор
    Жълтите лисички нали уж са най-силните жени в игрите,пък искат мъжете да ги пазят.Михаела скокове с парашут, незнам си какви екстремни изживявания един вид Лара Крофт но не се предлага да иде на елиминация и да се върне/ако е толкова добра колкото заявява/за да запази племето цяло.Редно е един мъж и една жена щом са равнопоставени,все пак всеки е отишъл за 100те хиляди а не да пази друг.