1 Октомври, 2022 10:18 8 697 14

Аспарух напусна "Игри на волята" след тежка контузия, Алекса си "спечели" хейт от зрителите

  • аспарух-
  • игри на волята

“Тръгвам си много разочарован от самия себе си.", каза Аспарух

В изключително тежка битка за сила, издръжливост и съобразителност се изправиха опонентите Аспарух и Филип в “Игри на волята: България”. Двамата излязоха един срещу друг на Арената, за да премерят физическите си възможности и само най-добрият да продължи напред в състезанието. Изпускане на Аспарух по трасето го контузи тежко, а играта беше прекъсната от медицински екип на терен, което сложи край на приключението за него.

“Тръгвам си много разочарован от самия себе си. Яд ме е, че не успях да покажа всичко, на което съм способен. Твърде рано си тръгвам, но ми хареса времето, прекарано тук, и хората, с които се запознах. Всички са достойни и заслужават победата!” - каза той след втората си индивидуална битка, която го изпрати у дома. Той пожела успех на съперника си Филип, след като му отстъпи победата в дуела.

Предишната вечер Безстрашните продължиха битката помежду си под формата на племенен съвет. Съотборниците разкриха пред водещата Ралица, че разделението между мъже и жени става все по-осезаемо. Въпреки че Валери сам предложи да отиде в битка за спасение, номиниран беше капитанът Филип. Рамо до рамо с него на Арената беше изпратена Мирела, която самият той номинира с 2-та си гласа. Тя получи глас и от Чакалов, когото обяви за предател пред очите на всички.

В битката за спасение жените от двете племена доказаха, че не са за подценяване. Мирослава и Мирела сразиха противниците с баланс и издръжливост, което ги спаси от битката за елиминация. Аспарух изпусна своята делва от везната 56 секунди след началото на играта, а на по-късен етап към него се присъедини и Филип. Мирослава посвети победата на двете си деца, което превърна финала на битката в изключително емоционален момент.

Алекса - последният участник в "Игри на волята", който успя да си извоюва място на арената, след като в последната битка в племето на Резервите пребори Елина, която напусна риалити предаването без дори да се докосне до истинското състезание.

За племето на Супергероите сръбската риалити звезда се оказа истински дар, тъй като сините определено имаха нужда от някаква мотивация, за да продължат играта след три тежки седмици на Реката. След вчерашната битка неговата половинка Елица веднага намери начин да му сподели какво точно се случва като разделение в племето на Непобедимите. И за да я защити, шампионът по борба не си спести нищо!

Още на арената той обяви, че би се впуснал в битка винаги преди жените от неговото племе, докато мъжете от коалицията на Аспарух и Генчо стоят и се крият зад нежния пол. Самочувствието на сръбската риалити звезда обаче, моментално подразни немалка част от зрителите, ако съдим по коментарите в социалните мрежи.

"Тоя Алекса е пълен комплексар, има време ще си покаже рогата. И какво толкова го възхваляват не знам, въздух под налягане е", "Само срещу жени се бореше... сега ще те видим!", "Сърбинът много почна да си вярва", гласят само малка част от яростните възгласи във виртуалното пространство.

Недоброжелатели не спестиха коментар и за сълзите на Жени Джаферович, провокирани от любовта между Алекса и Елица. Една песен, изпята от сърбина, накара Жени да се сети за семейството, което я чака вкъщи. Тя определи шампиона по бокс като "великан" и допълни, че точно това е мъжка постъпка, пише show.blitz.bg.

Ще се зарадват ли Безстрашните на завръщането на Филип? Какви раздори ще предизвика изборът на нов капитан при Супергероите? Ще успеят ли те да се измъкнат от Дивата река или ще прекарат четвърта седмица сред нейните сурови условия? Как ще разпределят териториите си племената на тежката териториална битка, която ги очаква на Арената на “Игри на волята: България”? Отговорът на всички тези въпроси ще разберете в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    46 0 Отговор
    Балон под налягане.Големи мускули и никаква издръжливост.Тоя ако го туря в кухнята на заведението ми за 16 часа ще умре
  • 2 Още

    42 0 Отговор
    Пухи само с анаболи не става
  • 3 Aлфа Bълкът

    10 14 Отговор
    Алекса е мъж?????

    Коментиран от #11

  • 4 абе,

    26 3 Отговор
    Битката за спасение беше за да спечелят жените.Мирела е много нахална.Обградила се е от 4страни да я пазят от номиниране - Лефтеров, Валери, Джаферович и...Чакалов. Да ама НЕ-Чакалов я номинира и тя побесня от гняв.Ами не, той не е като Валерки да кълве на въдичката и, а е влязъл да играе за себе си.Валери преди съвета се самопредложи за номинация защото знаеше, че жените няма да го номинират.Има сигурни 4 жени зад гърба си защото играе с тях.Филип е стахотно подготвен спортис.Удоволствие за окото са Фифо и Гого в този сезон.Най-добрите досега от всички сезони.Грандиозен финал може да се получи с тях двамата.
  • 5 АБВ

    10 10 Отговор
    Ето това е най важната супер новина на седмицата да ви........
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 защо

    15 1 Отговор
    Така е по сценарий - племена, любови, интриги. Само не видяхме как Давид побеждава Голиат. Анаболите са по-бързи.
  • 8 Гост

    6 14 Отговор
    Тази тъпотия нея гледам . Едно безсмислено шоу.
  • 9 ......па

    17 2 Отговор
    Джаферката не понася Филип защото не и играе по свирката,я мамин Валери как я слушка като му намила непрекъснато против Филип. Лефтеров я номинира,а тя го прекъсна веднага и не му даде да се изкаже дори.Сега и Чакалчето и се противопостави и той ще и стане мишена.Много неприятен персонаж. Сърбина трябваше да заведе Елица у сръбското риалити /Задруга/, не да я използва като трамплин в Игри на волята понеже си загубила ума по него.
  • 10 Алекса

    8 14 Отговор
    Е Нагъл боклук

    Коментиран от #13

  • 11 За разлика

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Aлфа Bълкът":

    От наште п. тки
  • 12 Ха, ха ,хааа

    7 2 Отговор
    А, леля Гена, когаааа??!
  • 13 Клеопатра

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Алекса":

    Ами ти сес яви в някое сръбско предаване,да видим как ще те качват и свалят!То големи прилазки се изписаха по адреса на този младеж,защо българите не обичат никой от съседите си,много странно?
  • 14 ха ха

    6 1 Отговор
    Изпусканетo на Аспарух по трасето беше нарочно защото видя,че започва да губи от равномерното темпо на Филип и си контузи единствено задника като се срополи върху сандъка.Пух с пухени мускули толкова си може. Само перченето и глупостта му големи.Взели са го за пълнеж в игрите.