Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 11:31 2 182 4

Виктор от "Ергенът" изгрява при Цитиридис

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • николаос цитиридис

Рубриката, в която ще участва Виктор Стоянов, се казва "Двойка или не?"

Ерген №1 в bTV - Виктор Стоянов, уж трябваше за работи в „Преди обед", но ще изгрее и във вечерното шоу на телевизията, научи „Уикенд”. Бившият гребец ще бъде специален участник в рубрика при Николаос Цитиридис, в която ще бъдат представяни двойки. Целта е да стане ясно дали те са влюбени, или се опитват да заблудят телевизионерите и публиката, че са заедно. Рубриката, в която ще участва Виктор Стоянов, се казва "Двойка или не?". В нея ще бъдат задавани въпроси на двама души в интернет. Целта е да стане ясно дали те се обичат и наистина са заедно, или се опитват да заблуждават с цел са блеснат по телевизията.

Цитиридис разпитва участниците за подаръците, които двамата си правят един на друг, кой е любимият футболен отбор на другия в двойката, какви са хобитата му и други подобни. След няколко въпроса той и останалите в студиото трябва да предположат дали участници те действително са двойка или не. Рубриката е излъчвана още преди повече от година и половина и е била обявена като романтична. Сега я възраждат, но със специалното участие на Виктор Стоянов. Точно какво ще прави той в нея, засега не е съобщено. В момента текат записвания за участие.

В началото на септември беше съобщено, че Виктор Стоянов става част от екипа на „Преди обед". Той гостува в студиото на Деси Стоянова и Александър Кадиев, за да повдигне завесата пред своята нова роля в телевизията, но така и не стана ясно точно какво ще прави пред камерите. Разкри само, че ще изпълнява необичайни задачи и ще прави неочаквани неща. Водещите призоваха зрителите да гледат предаването, за да разберат точно каква ще бъде новата роля на Ергенът. Това щяло да стане скоро.

Сега Виктор влиза и при Цитиридис, което означава, че ще е на малкия екран и сутрин, и вечер, за радост на многобройните си фенове и фенки. Както „Уикенд” писа, бившият гребец напусна работата си в софийски фитнес, за да работи по нови проекти. Това стана още докато се излъчваше предаването с негово участие - „Ергенът". Малко след като се вписа в редиците на безработните, Виктор се включи в театрално шоу, в което участват звезди като Мариус Куркински, Аня Пенчева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева и др. Цяло лято той успешно обикаля сцените на страната, което явно му е дало самочувствие на актьор. Как ще се справи като водещ? Тепърва ще става ясно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пловдив 24/101

    1 2 Отговор
    Победа
  • 2 абе,

    4 0 Отговор
    Хаде нЕма нужда,омръзна,изтърка се ...баста.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 зрител

    3 0 Отговор
    в тъпото предаване на цитиридис,всеки който се поияви залезва па виктор е залезал преди да да изгрее