2 Октомври, 2022 11:55 3 392 7

Силвена Роу стана баба за втори път

  • силвена роу-
  • баба-
  • внучка

Детето се е родило преди дни и се казва Сенара Идън

Силвена Роу може и да се снима гола и на моменти да се държи като тийнейджърка, но в личния си живот е баба за завиждане. На 55 години топ готвачката вече се радва на втора внучка. Детето се е родило преди дни и се казва Сенара Идън. Гордата баба показа в социалните мрежи две снимки на новия член на своето семейство си, пише в. "Уикенд".

Ha първата малката Сенара Идън е в прегръдките на своя баща, а на втората е с кака си, голямата внучка на Силвена, Иззела, която се роди преди 2 години. Отделно от това известната кулинарка публикува и своя снимка в новата си топ форма, обяснявайки, че жените трябва да се грижат за себе си, за да бъдат здрави и достойни баби на своите внучета. Малко по-късно кадрите с децата изчезнаха от страницата на гуруто на здравословния живот и остана само нейният фотос. Каква е причината за това, не стана ясно. ETO какво написа Силвена във връзка с раждането на втората си внучка (с известни съкращения):

"Представям ви моята втора внучка Сенара Идън. Аз имам само две, но колосални постижения. Първото са двамата ни невероятни сина! Те са точно това, от което този свят има нужда силни, алтруистични, честни, загрижени съпричастни! (...) Второто постижение сте вие, моята България и нашата взаимна обич! Завинаги, аз съм ваша! (...) Споделям с вас най-личното станах баба за - втори път! Първата ми внучка е Изелла - Аутъм, а сега, слава на Бог, си имаме и още една малка красавица - Сенара Идън, току-що родена! Нека те да бъдат най-чудесният и удовлетворителен подарък на родителите си нашият - син Илън-Малколм и неговата чудесна съпруга Джизлен-Даниел! Да са силни, живи и здрави... както и всички ваши деца!".

След това щастливата баба обяснява в текста си, че животът не е кратък, но хората си губим времето, вместо да го живеем пълноценно. Силвена Роу стана баба за първи път през 2020 г. Първата ѝ внучка Иззела се роди през лятото, но новината се разчу към средата на септември. Гордата баба тогава сподели, че бебе то е „Лъвица” като самата нея, което означава, че е дошло на бял свят между 23 юли и 23 август. Месеци наред кулинарната звезда обясняваше, че не може да се срещне с бебето, защото заради COVID ограниченията няма как да отиде до Англия, където детето живее със семейството си. Тя общуваше с него основно през телефона си. Когато обаче успя да го види на живо, направи едно-две кулинарни интернет предавания и по този начин го представи и на своите фенове.

Съдейки по думите на Силвена, второто бебе трябва да е проплакало миналия уикенд, но пак е възможно да са минали поне няколко дни, преди новината да бъде официално съобщена от семейството. Изглежда, родителите на dвете деца не искат да се пише много за тях, нито да ги показват в публичното пространство. Към тези мисли навява фактът, че снимките с тях, както и публикацията за раждането им бяха изтрити малко след публикуването от социалната а мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    13 0 Отговор
    Абе стига ни занимавахте с тази дръглива коза с IQ колкото стайна температура
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Диверсификатор

    8 0 Отговор
    "GILF"? Странно звучат имената в тая фамилия, сите едни такива... български...
  • 4 Тра-ла-ла

    1 0 Отговор
    По този повод нозе би ще ни ,,зарадва" с нова снимка на седалището си.
  • 5 Някой да

    0 0 Отговор
    Сподели тези българи ли са,че хич не се интересувам от нея ,но се заинтересовах поради имената и непрекъснатото и рекламиране.
  • 6 хихихихи

    1 0 Отговор
    Значи сега е мега бабичка. И фотошопа не помага.
  • 7 123

    2 0 Отговор
    Иззела и Серана, без думи. Звучиат ми доста ниигърски, не че нещо. Ама във Великобритания най-популярното име и Мохамед. Мултизкулти миш-маш и накрая пълна поввърня.