Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 11:29 1 766 6

Евгени Будинов: Стефан Данаилов ми се разсърди, че станах политик

  • евгени будинов-
  • стефан данаилов-
  • актьор-
  • политик-
  • герб-
  • бсп

Ламбо приел тежко това, че Будинов влиза в политиката и то в опозиционна партия

Евгени Будинов: Стефан Данаилов ми се разсърди, че станах политик - 1
Снимка: БГНЕС

"Стефан Данаилов ми се разсърди, че ставам политик“. Това сподели бившият депутат. Актьорът влиза в парламента през 2017 г. Звездата от куп родни сериали е ученик на Мастъра. Ламбо бил много изненадан от хода на Будинов да влезе в политиката, пише "България Днес".

Въпреки това Данаилов не спира да комуникира с ученика си. Ламбо продължавал да дава насоки на Будинов, въпреки че са от различни партии.

"Прие го тежко. Не ми се е карал, но беше по-резервиран към мен известно време", спомня си Будинов.

Данаилов винаги е бил в БСП, като преди години дори бе министър на културата в кабинета на Сергей Станишев. От своя страна Будинов пристана на ГЕРБ.

"Много често съм се съветвал със Стефан Данаилов, особено в началото на кариерата ми. Мастъра беше изключителна личност и съм благодарен, че го срещнах. Последно ме караше да отида да се видим, но все отлагахме тази среща. Или той си беше в Приморско, а аз, като отидох на морето, той беше заминал другаде. И всъщност така и не успяхме да се видим. Чували сме се чат-пат по телефона. Май последно го видях в парламента. Много ни е дал на всички негови студенти. Един от най-големите ни творци с огромно сърце", споделя за покойния си учител Будинов.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    9 0 Отговор
    Чак пък политик ....
  • 2 Бог да го прости

    11 1 Отговор
    Данаилов беше актьор по душа и всичко му се отдаваше с лекота. Искал е предпази Будинов, но той е другата крайност. За актьор не става, защото явно лесно спечелените пари от кражбите на Борисов са го съблазнили. При Борисов се иска да си послушен, без собственно мнение, да го гледаш с обожание, да изпълняваш всичко без да мислиш и най вече подмазвач и леке. Този господин е 100 % достоен за него.
  • 3 Чоко

    7 0 Отговор
    Какъв политик си ти? Ти си плужек.
  • 4 УРА,, УРА

    4 1 Отговор
    Ти никога не можеш да бъдеш политик,както не си и артист. И за двете неща се изискват съвсем други дадености, които ти, за радост ги нямаш.
  • 5 Чочко

    1 0 Отговор
    .... Генчо, Генчо.... Бях на твоето раждане като,, политик,, и бях на твоята,, актьорска,, гибел!
    Бог да те прости!
  • 6 Хъше, Хъшее

    1 0 Отговор
    Будинов не е лошо момче, според мен жена му е адски амбициозна и тя го набута, а той я обича, та обича и да й нагоди се заврЕ у фекалийте.