Last news in Fakti

8 Октомври, 2022 19:13 7 028 3

Жените от тези 4 зодии са най-романтични

  • зодии-
  • астрология-
  • жени-
  • роматика-
  • любов

Ето кои са те

Жените от тези 4 зодии са най-романтични - 1
Снимка: Shutterstock

Жените са много сложни и мистериозни по природа, когато стане дума за любов и романтични отношения. Зодиакалният знак е важен фактор, който може да определи жената колко и как обича партньора си.

Телец

Телецът винаги мечтае за романтика. Това е зодиакалния знак, който се управлява от Венера – планетата на любовта и красотата. Жените от тази зодия са привлечени от всички по-фини неща в живота и романтиката определено е едно от тях. Ако излизате с Телец, те ще ви засипят с подаръци, ще ви гушкат непрекъснато и ще ви засипят с нежност и комплименти. Няма знак, който да е по-емоционален и романтичен от Телец.

Везни

Везните обичат изключително много процеса на ухажване и влюбване в някого. Всяка среща се стараят да бъде незабравима. Ако са необвързани твърде дълго, ще започнат да се чувстват нервни! Когато са в играта за запознанства, защото никой не разбира правилата на любовната игра по-добре от Везни. Управляван от Венера, този зодиакален знак е свързан с искрите, които прехвърчат, когато двама души са невероятно влюбени един в друг. Везните са много романтични, обичат изненадите и дългите разходки на лунна светлина.

Лъв

Да не би случайно да сте изненадани, че Лъвът е в тази класация? Управляван от Слънцето, Лъвът не обича нищо повече от това да обрижва партньора, когато са в любовта връзка. Лъвът винаги ще ви насърчава да прегърнете романтичната си страна и ще показва своята. Ако излизате с такава жена, по-добре се пригответе за грандиозни прояви на обич, които карат всички да ревнуват от прекомерната ви любов.

Риби

Жените Риби са обсебени от романтиката в една връзка. Това е зодия на фантазиите, а романтиката прави точно това – дава нова по-хубава реалност. С Риби ви очакват сладки любовни бележки, гушкане, разговори за връзката ви и какво изпитвате един към друг. Рибите не се страхуват да се отдалечават от реалния свят и когато такава жена е влюбена във вас, реалността започва да се чувства много по-поносима.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    4 1 Отговор
    Жена ми е лъвица. Мамоооо котенце

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Караманска

    8 1 Отговор
    Романтиката се определя от взаимни чувства и мисли. Другото е бля бля....