Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 08:57 2 763 6

Бритни Спиърс с драстична промяна във външния си вид, не иска да се покаже

  • бритни спиърс-
  • визия-
  • коса-
  • промяна

В Instagram профила си тя публикува видео, което по-късно изтри

Бритни Спиърс с драстична промяна във външния си вид, не иска да се покаже - 1
Снимкa: Shutterstock

За Бритни Спиърс новините напоследък утихнаха, но тя явно не си е губила времето и решила да направи някои промени във външния си вид. А какво правят жените, когато се решават да променят начина, по който изглеждат? Точно така, подстригват се. И Бритни явно също го е направила.

Изпълнителката отдавна е известна с това, че обича да поддържа косата си дълга и руса. Дали обаче наистина се е сбогувала с визията, която толкова време ѝ е като запазена марка, няма как да бъдем сигурни. И това е така, защото самата Бритни все още го крие.

В Instagram профила си тя публикува видео (което по-късно изтри), от което личи, че по-скоро е намалила дължината на косата си. Колко точно - и това не става ясно.

"Отрязах цялата си коса... Все още не искам да го показвам ", написа Бритни към поста в Instagram. В клипа тя e с шапка и затова нямаше как да видим как изглежда тя с новата си прическа.

Въпреки това, бихме предположили, че по-скоро се е решила на по-драстична промяна във външния си вид. Остава ни да разберем, когато самата Бритни е вече готова да ни разкрие новата си визия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    СЕКСИ и СТРАХОТНА е БРИТНИ СПИЪРС
  • 2 ха ха

    2 1 Отговор
    Да е жива и здрава! Косата ще порасне, акъл едва ли ще дойде! Понякога спомените не са в главата, а върху нея.
  • 3 глоги

    3 0 Отговор
    Бритни Спиърс E с драстична промяна
  • 4 таквизи ми работи

    4 0 Отговор
    Може да се е остригала до гола глава,както се показа по голи титки и тутка.
  • 5 файчо

    5 1 Отговор
    Не казвам,че Бритни не е сладуранка и готина мацка,напротив. Тя е приказно красива още от ученичка.Но с дълга коса е по-добре,защото може да си я направи на плитки и да си сложи панделки.
  • 6 тотото

    1 0 Отговор
    както казват още може да го отнесе като куцо пиле домат и като катаджия рушвет.. и т.н. но прошка няма да види.