Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 11:09 2 220 28

Подготвят протест срещу концерт на Филип Киркоров в България

  • филип киркоров-
  • дует ритон-
  • концерт-
  • протест

Певецът е отявлен поддръжник на Владимир Путин и войната срещу Украйна

Протест, с който да спрат концерт на родения в България руски певец Филип Киркоров, подготвят в групи в социалните мрежи.

Бившият съпруг на Алла Пугачова, който е отявлен поддръжник на Владимир Путин и войната срещу Украйна, трябва да участва в събитие в зала 1 на НДК на 3 ноември. За тогава е обявен юбилеен концерт на българския дует "Ритон".

Здравко и Катя са приятели с Киркоров и също не крият симпатиите си към политиката на руския президент Владимир Путин. През лятото те приветстваха Киркоров в България.

Руският певец има двойно гражданство, защото е роден във Варна.

Протестите срещу допускането на Киркоров да пее в НДК започнаха да се организират, след като по БНТ бяха излъчени реклами за концерта.

Блокада на входоведе на НДК или изкупуване на билети и атака по сцената с яйца и домати са вариантите за протест, които се обсъждат в социалните мрежи.

Здравко и Катя тази година отбелязват 45 години заедно на сцената. Те подготвят концерта от началото на годината, като той е завършек на турнето, с което двамата изпълнители обиколиха някои градове в страната. Още през лятото обявиха, че Киркоров ще бъде техен специален гост.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайде БЕ

    71 15 Отговор
    като не ви харесва не ходете на концерта , защо искате да съсипете събитието на РИТОН .Каквито гости искат такива ще си канят който не харесва да не ходи
  • 2 ДъБъ ПъПъ и Прокопи зоват

    50 13 Отговор
    Всички тротинетки и жълтопаветки на протеста!
  • 3 "сраинците Да се прибират в къщи !

    47 5 Отговор
    проблемите на "сраинци и руснаци не трябва да се търпят в чужда държава

    Коментиран от #9

  • 4 козячетата фъснаха от треволяк и амфетки

    24 5 Отговор
    това нещо си е от руските либералглобалистки петоколонници защо малоумните козячета ще му провалят гейпропагандата?
  • 5 Глупав протест

    38 6 Отговор
    Че има други по важни неща.
  • 6 Не на прокси войната в Украйна

    52 6 Отговор
    Да пее на юбилейния им концерт! Какъв е проблема? Ако беше на страната на другия военолюбец Байдън,щеше Киркоров да бъде посрещнат с цветя и рози! Протестите трябва да са против войната,а не против артистите!
  • 7 Умен и красив

    37 7 Отговор
    "Боец" , ДъБилите или други подопечни на Козяк 16 подготвят протеста ? Ще има ли пак парче пица ? А дълго кафе ? Ще раздават ли пак украински знамена ?
  • 8 Българка

    40 10 Отговор
    Концерта на Филип Киркоров ще се състои,а вие платени си протетирайте.
  • 9 то проблема е с руснаците

    13 34 Отговор

    До коментар #3 от ""сраинците Да се прибират в къщи !":

    тия прошляци се заселиха по черноморието, правят държава в държавата. Не искат да учат български, правят си техни училища, заведения, затворени общности, магазини - сега искат и общински съветник.
    После от масква ще платят на едни бандити да ги "тормозят" и ще пратят зелени човечета да ги пазят, айде референдум и сме готови.
    А украинците какво? Те са бежанци, ще се върнат. А ако не се върнат поне са 10 пъти по-интелигентни от рашистите, в работата имаме IT-та от там, супер скромни и умни момчета, имаме и в руския отдел предимно украинци.
  • 10 Баста 🇺🇦

    14 22 Отговор
    Ала Пугачова ни праща много поздрави от "светите земи", а заедно с Киркоров защо не оглавиха протестите в Русия, а избягаха като мишки. И нашите русороби са същите, само много им знае устата.
  • 11 Баста 🇺🇦

    15 3 Отговор
    Позитано и Козяк се сдушиха в последното правителство, а сега се плюят - лицемери, за власт сте готови майките си да продадете.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Питеци

    17 5 Отговор
    Някого да карат под охрана на концерта? Много слабогамотни парчета роди тази демокрация!
  • 15 Ужас

    8 18 Отговор
    Този е сатанист!И аз не го искам тук!
    На последния си концерт е пял с обърнат кръст,а предния път като идва в България се снима на гробищата.Сигурно е взимал пръст от там!След като посети Крим започнаха взривове.
    Не искаме сатанисти в България!!!Да се маха!
  • 16 Какъв

    6 3 Отговор
    е тоя с бялата Тантелена ризка ?
  • 17 Херо М

    16 3 Отговор
    Протестът е спонсориран от Козяк.За протокола.

    Коментиран от #22

  • 18 Биби Кинг

    2 0 Отговор
    Не е точно така, може да е комонезка примадона ма подкрепи Алла!
  • 19 Тодоров

    18 5 Отговор
    Не забравяйте господа с многото минуси, че Киркоров е 50% БЪЛГАРИН. Баща му беше известен солист на Варненския оперен театър. Само малоумни козяци могат да протестират и саботират подобен концерт. Да не се увличаме по изперкалите европейски мозъци, носители на т.нар. европейски ценности, защото изкуството няма нищо общо с войната. Украинците сами си ср...ха в гащите с тази специална опереция, вече на друго ниво. Защо доста коментиращи тук, пък и почти всички европуйски и български политици, услужливо забравят да говорят и комертират периода 2014-2022 г. ? Кой започна пръв - Украйна или Русия ? Най-добре украинския народ да се вземе в ръце и сам да се отърве от тази укронацистка върхушка. Тогава всичко ще спре изведнъж.

    Коментиран от #23

  • 20 иди ми дойди ми

    15 5 Отговор
    Вместо да се наслаждават на песните и музиката на този именит певец,те щели да протестират! Защо не протестирате,че амери ни взимат златото и нищо не ни дават,защо не протестирате,че тъпите янки не си ни дават платените изтребители,защо не протестирате,че американски военни ни ползват военните бази и не си плащат нито лев на българската банкова система? А?????
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Сър Пичук

    4 7 Отговор

    До коментар #19 от "Тодоров":

    Питаш кой започна пръв - ами Русия започна, с анексирането на Крим и окупирането на част от Украйна, където създаде ДНР и ЛНР. Проспал ли си го или си паднал с последния дъжд на земята?!?!?
    Колкото до Киркоров - може да е всякакъв певец, но заради подкрепата му за агресията и за фашисткия режим на Путин, който обяви България за вражеска държава, той не може и не бива да се появява на сцената у нас.

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Не на Путлерофилите

    3 3 Отговор
    Здрвка и Катя едно дете не са отгледали, но се радват на избитите от путин деца!
  • 27 От Варна

    3 0 Отговор
    Не съм фен на Киркоров, нищо, че е съгражданин. Виждал съм го да се разхожда лятото с децата си във Варна, като всички други хора, по главната улица към и в Морската градина. Човекът е успял артист. Известните и паралиите са граждани на света! Да са обявили някъде американците, че му забраняват да посещава имотите си във Флорида? Нали сме демократи, защо ще се пречи на почитателите му да го видят и на Ритон да си направят замисления концерт? Те пеят за любов и красиви неща, нямат нито един текст за война и особено пък възхвала на Путин. Между другото, гледах предаване по руски сайт, как той покани съученици на децата си за Коледа. Изненадата беше, че ги почерпи с баница с късмети и обясни този български обичай. И в други срещи с почитатели все обяснява, че е българин. Той не се е изказвал публично, че подкрепя войната , като направиха някои други руски звезди. Затова по едно време положението му беше не много за завиждане там, в Русия! Подкрепям коментара, че българите протестират за глупости понякога, има толкова кривини в нашата държава, пък всички си траят.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.